joi, 1 august 2013

Stelian Gherman nu mai este antrenorul Fortunei

În ciuda succesului categoric de ieri, din turul al doilea al Cupei României, 7-2 la Făgăraş, conducerea clubului AFC Fortuna a avut astăzi o discuţie amplă cu tehnicianul Stelian Gherman (foto), în urma  căreia s-a hotărât rezilierea de comun acord a contractului dintre cele două părţi. Nu se ştiu deocamdată foarte multe lucruri despre motivele care au stat la baza acestei decizii, dar se pare că, în ciuda victorie categorice şi a calificării, conducerea executivă a clubului nu este mulţumită de ceea ce joacă echipa.
Încă nu s-a luat nici o decizie în privinţa viitorului tehnician, fiind de urmărit cine va conduce de pe banca tehnică echipa AFC Fortuna mâine, de la ora 10.30, în amicalul contra formaţiei AFC Brebu, cu care se încheie stagiul de pregătire centralizată.

Un comentariu:

  1. Daca tot sa mutat Fortuna aici la Campina si antrenorul a plecat,atunci poate se orienteaza dl.Calin si presedintele Munteanu la un antrenor zonal.Ca slava domnului avem destui in Campina.Si poate cu antrenor local avem si noi sansa sa vedem mai multi jucatori din zona ,unde avem destul de multe talente care nu le-a dat nimeni sansa.Sa sperat ca ACSM sa fie echipa orasului asa cum promitea marele deputat Guran dar sa dovedit ca acolo scopul principal este banul venit din primarie!!!!!!

    P.S. Pare ca Fortuna deja are sustinerea campinenilor care sunt forte buni cunoscatori de fotbal. Dar acum sa vedem cum ganesc dl.Calin si presedintele Munteanu in alegerea noului antrenor si daca doresc sa promoveze cu adevarat si jucatorii tineri din zona.

    RăspundețiȘtergere