luni, 12 august 2013

Hotărârile Biroului Executiv al AJF Prahova din ultimii 5 ani sunt nule de drept!

Toate hotărârile importante ale AJF Prahova din ultimii 5 ani ar trebui să fie anulate de drept!!! Explicaţia este una extrem de simplă: modificările aduse Statutului AJF Prahova în anul 2008 indică un Birou Executiv din 15 membri, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 5 ani, conform site-ului propriu al AJF Prahova, în momentul de faţă, Biroul Executiv fiind format din 10 membri!
Iată modificarea Statutului din anul 2008, privind componenţa Biroului Executiv,
valabilă şi astăzi, după ce instanţele au refuzat de 5 ori modificările aduse la Statut în decembrie anul trecut:
Iată şi componenţa Biroului Executiv al AJF Prahova, aşa cum apare ea astăzi pe site-ul AJF-ului:
Juriştii susţin că fie trebuia modificat Statutului, în conformitate cu realitatea, fie trebuia actualizat site-ul (tot vina conducerii AJF-ului), fie trebuia... să plece "Don Lică". Din punct de vedere legal, orice persoană interesată - club, asociaţie sau persoană fizică - dacă ar ataca în instanţă orice decizie a Biroului Executiv al AJF Prahova din ultimii 5 ani ar câştiga fără nici o problemă!!! Oameni cu funcţii importante în alte asociaţii judeţene din ţară s-au crucit efectiv când au văzut aceste anomalii, după ce au spus iniţial că nu este posibil să existe aşa ceva! Şi, totuşi, la "Don Lică" se poate orice...
Este un lucru extrem de grav, care - într-o lume civilizată - ar trebui să aducă demisia preşedintelui şi a întregii conduceri a acestui AJF. Dar, cum nu trăim într-o lume civilizată, nu-mi fac iluzii privind vreo reacţie din partea unei instituţii. Dar scriu aceste lucruri (şi vor mai urma şi altele) pentru ca toată lumea să ştie matrapazlăcurile lui "Don Lică". Sarcina lurăii unor mpsuri le revine altora...

3 comentarii:

  1. Foarte tare!!!! Eu sunt un simplu jucator la o echipa de Liga B... AS putea sa dau eu in judecata AJF-ul si sa cer demiterea conducerii, pentru ca vad ca nici Teodorescu, nici Andrei nu sunt prea incisivi cu atacurile la adresa actualei conduceri? M-am saturat sa na tot omoare papagalii astia care se cred nemuritori la conducerea fotbalului prahovean! Lica, la puscarie!!! Si sa-l iei si pe "trezorierul" Titi cu tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum puteți să spuneți că este ceva anormal la AJF Prahova. Anormal ar fi dacă ați vedea ceva legal la AJF Prahova. Mare conducăor don Lică, să ne trăiască.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cineva, trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa ia taurul de coarne. Sa plece lica si cu gasca lui de impostori. Sa lase fotbalul prahovean sa se dezvolte normal, nu cu campioane dinainte stabilite, cu promovari peste noapte de la un esalon la altul pe interese materiale ptr. gasca de pe Pielari. Dupa ce au jucat un tur intr-o liga, mai multe echipe au schimbat peste iarna esalonul: de la B la C si invers. In era informaticii mai exista si nu putine, cazuri de jucatori cu dubla sau chiar tripla legitimare, in conditiile in care se lucreaza pe calculator. Sunt jucatori si arbitri batuti, iar comisiile lu lica iau decizii cu duhul blandetii sub sloganul afisat la AJF: stop violentei. Pana cand aceste magarii fara numar si fara limita de bun simt pe banii primariilor si ale contribuabililor?

    RăspundețiȘtergere