luni, 14 aprilie 2014

Astăzi, întâlnire hotărâtoare pentru CSM Câmpina!

Da, din păcate pentru fotbalul câmpinean, partida de sâmbătă a CSM Câmpina, 1-0 cu Avântul Reghin, pare să fi fost ultima a acestei formaţii, cel puţin din cele disputate la Câmpina! Oricum, totul se va decide în această dimineaţă, la o întâlnire a jucătorilor şi staff-ului tehnic cu patronatul.
CSM Câmpina are doi asociaţi principali, care conveniseră, practic, să împartă cheltuielile. Este vorba de Adrian Nistoroiu şi Virgil Guran. În vreme ce primul şi-a onorat toate obligaţiile asumate, băgând mâna adânc în buzunar, cel de-al doilea garantase că partea sa va fi asigurată din finanţarea clubului de la bugetul local al municipiului Câmpina, pe care se angaja el s-o aducă. Numai că au apărut unele probleme, iar administraţia câmpineană a amânat luarea unei decizii privind aprobarea proiectelor în baza legii 350 pentru acordarea de finanţări nerambursabile, acolo de unde se acordau şi aproximativ 4 miliarde lei vechi pentru CSM Câmpina. Practic, va fi imposibil să se mai asigure această sumă pentru actuala ediţie de campionat, aşa cum promisese Guran asociatului său.
În aceste condiţii, Nistoroiu - pe bună dreptate, supărat - s-a decis să nu mai continue colaborarea cu Guran. Jucătorii şi staff-ul tehnic se vor întâlni în această dimineaţă, urmând a se lua o decizie. În momentul de faţă, se pare că se va alege dintre următoarele variante: 
- CSM Câmpina se va retrage din campionat;
- se va renunţa la jucătorii care îi aparţin lui Virgil Guran, iar CSM va continua play-off-ul, jucând meciurile de pe teren propriu la Strejnic.
Cel mai probabil, în vara, CSM Câmpina se va desfiinţa, punându-se astfel o nouă cruce în cimitirul - tot mai bogat - al sportului câmpinean!
În cursul acestei după-amieze, voi reveni cu decizia luată după întâlnirea din această dimineaţă.

4 comentarii:

  1. Bravo Gurane! Ai mai desfiintat o echipa! O sa ti se spune TERMINATORUL!!! Rusine! Lasa ca mai vii tu pe la usile noastre in campanie sa ne ceri votul... HUO! Asta e tot ce ai sa mai primesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. RUSINE , RUSINE , RUSINE . . MA DOARE SUFLETUL DE ACEASTA ECHIPA . AM FOST CU EI DE 6 ANI DE ZILE PESTE TOT , PE TOATE COCLAURILE, PRIN TOATE NOROAIELE , PRIN PLOAIE ,FRIG , ZAPADA . AM RENUNTAT LA MULTE LUCRURI , AM FACUT O GRAMADA DE SACRIFICII , SI ACUM , CRED CA S-A TERMINAT ASTAI VIATA . DAR NICIODATA NU MA VOI DUCE LA FORTUNA . ORICUM DACA NU VOR PROMOVA , VOR AVEA SI EI SOARTA CSM -ULUI
    . VORBA CANTECULUI ; ADIO, VISUL FRUMOS S-A TERMINAT '. . DAR EU CRED IN MINUNI . TYBYAS

    RăspundețiȘtergere