luni, 14 aprilie 2014

CSM Câmpina s-a retras din campionat!

ULTIMA ORĂ! Adrian Nistoroiu a decis amânarea transmiterii către FRF a deciziei de retragere din campionat până joi, încercându-se găsirea unei soluţii de avarie, miraculoase, pentru a asigura soluţiile financiare necesare menţinerii echipei în play-off.
S-a încheiat întâlnirea privind viitorul echipei CSM Câmpina, iar acţionariatul a decis retragerea echipei din competiţie! Acum, se va comunica la FRF decizia luată, urmând ca acest organism să ia în discuţie
situaţia inedită apărută şi să decidă dacă în play-off va intra şi Conpet Ploieşti sau play-off-ul se va juca în... 5. CSM Câmpina ar fi trebuit să întâlnească în prima etapă a play-off-ului, la Mogoşoaia, formaţia Fortuna Poiana Câmpina.
A fost o discuţie deschisă, în care li s-a propus jucătorilor inclusiv reducerea salariilor şi primelor penru play-off, astfel încât cu reurse materiale limitate să se asigure totuşi supravieţuirea, dar jucătorii au refuzat. Miercuri, va avea loc o nouă întâlnire în care jucătorii şi staff-ul tehnic îşi vor primi drepturile cuvenite la zi.
Toţi jucătorii CSM-ului devin liberi de contract, majoritatea căutându-şi deja echipe prin campionatul judeţean şi ceea ce începuse ca un proiect frumos s-a dus pe apa Apa Sâmbetei...  Cine sunt vinovaţii pentru ce s-a întâmplat voi încerca să analizez într-un material viitor.

11 comentarii:

  1. Rusine sa va fie! Ati facut inca o data Campina de rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) vai de noi,ati distrus unirea campina si acum si csm campina.... tybias ce mai zici ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca nu mor caii cand vor cainii
      . tybyas

      Ștergere
    2. ai vazut , noi nu murim , vineri mergem si jucam primul joc in play-off la mogosoaia cu fortuna p campina. si in ciuda voastra vom fii f multi suporteri prezenti la meci . tybyas

      Ștergere
  3. Normal ca se desfinteaza...nu se mai pot lua bani de la primarie....e cam greu acum! Cat credeau ca merge asa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Conpet Ploiesti in Play-Off !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. păcat mare păcat,si rușine autorităților cîmpinene pntr că nu și dau mult mai mult silinta să sprijine acest club.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu parere de rau pentru toti contestatarii csm-ului echipa maine are antrenament si se pregateste ptr primul meci din play-off...........asa ca csm campina nu se desfinteaza!!!!1Va multumesc!!!!!!!Un junior al echipei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu se desfiinteaza, dar nici a orasului nu este, juniorule vb cu parintii sa te ajute cu bani pentru naveta, k?

    RăspundețiȘtergere
  8. PAI CAND A FOST A ORASULUI ? TOTI STIM CA ESTE A DL GURAN CA SE NUMESTE CAMPINA ESTE O ALTA MANCARE DE PESTE ,. DACA ERA DIN LOS ANGELES SA CHEMA CSM LOS ANGELES . CORECT? BANII DE LA PRIMARIE SE DADEAU IN BAZA LEGII 350 A SPORTURILOR , SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU , ACESTI BANI SE VOR DA . SI STAI LINISTIT TAC-SU LA JUNIORUL DE LA ECHIPA ESTE SI EL ANTRENOR DE FOTBAL , A JUCAT FOTBAL PRIN LIGA 2 , SI ARE BALTA PESTE LA EL . TYBYAS

    RăspundețiȘtergere
  9. vad ca te pricepi, stii si cine scrie, cine e juniorul, etc....tybyas, te pricepi la legea 350? hai...burta pe carte, e mai buna decat sa dai in toba....:)))esti simpatic.

    RăspundețiȘtergere