marți, 13 august 2013

Amical. ACSM Câmpina - CS Universitatea Craiova 1-1. Accidentare groaznică! Câju este suspect de fractură şi a fost dus la spital!

Minutul 52 al partidei amicale ACSM Câmpina - CS Universitatea Craiova, disputată în această după-amiază pe stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina. Câju, de la Universitatea, pătrunde pe flancul drept al ofensivei oltene şi este întâmpinat de Băcioiu şi Ilioiu, acesta din urmă dezechilibrându-l uşor. Fault! Craioveanul cade, arbitrul fluieră şi un urlet al celui căzut cutremură asistenţa!
Ajunşi imediat la faţa locului, arbitrul Marcel Marin priveşte îngrozit, în vreme ce un alt jucător al Craiovei îşi pune mâinile în cap.
Câju acuză dureri foarte mari, iar medicii - atât cei ai echipei, cât şi cei de pe cele două ambulanţe prezente la stadion - îi acordă primul ajutor. Câju a căzut pe încheietura mâini stângi, pe care o avea deja bandajată şi este suspectat de fractură. Imediat se decide transportarea sa cu ambulanţa la Cammera de Gardă a Spitalului Municipal Câmpina pentru realizarea unor radiografii şi un control mai amănunţit.

3 comentarii: