marți, 13 august 2013

Amical. ACSM Câmpina - CS Universitatea Craiova 1-1. Sinescu a început meciul în tribună şi l-a terminat pe bancă

A surpins pe mulţi faptul că antrenorul ACSM-ului a preferat să urmărească prima repriză a amicalului cu CS Universitatea Craiova din tribună. Unii au socotit-o ca pe o aroganţă faţă de contestarea sa de către o parte a galeriei,
dar adevărul este că Sinescu - aşa cum fac mulţi antrenori - doar a preferat să vadă mai de la înălţime jocul echipei sale. La pauză, a coborât la vestiare şi apoi împreună cu secundul Robert Stoica a mers pe banca tehnică.
La început a privit calm...
... Apoi şi-a dirijat jucătorii, i-a certat destul de mult, semn că mai este încă destul de mult de lucru la ACSM.
L-a sfătuit îndelung pe olandezul de culoare Rodney Snow la intrarea acestuia pe teren, iar contribuţia acestuia la rezultatul finala  fost decisivă, olandezul făcând recuperarea care a stat la baza golului egalizator al lui Nae.
De partea cealaltă, Eric Lincar a stat la marginea terenului tot timpul, a băut multă apă şi a încercat să corecteze toate imperfecţiunile pe care le sesiza în sistemul de joc pe care îl gândise.

3 comentarii:

  1. felicitari din nou ptr victorie dl sinescu nu uitati ca antrenati liga a treia a tari de ce faceti arogante cu tribuna un antrenor adevarat sta pe banca langa echipa ca la meciurile oficiale nu stati la loja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciocu mic desteptule : nu a fost vorba de aroganta : dl sinescu a vrut sa vada mai bine jocul si sa urmareasca jucatorii cum se aseaza pe teren . a vazut ca jucatorii nu dau randamentul cerut de el, si deaceea a coborat la pauza si a stat a doua repriza pe marginea terenului, de unde si-a dirijat propii jucatori. un sfat : lasati echipa si antrenorul in pace , echipa are nevoie de liniste.se vede faptul ca echipa incepe sa joace fotbal , asa ca va rog :CIOCU MIC MIC MIC. un suporter 100/00 csm-ist .

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere