marți, 11 noiembrie 2014

Cum va rezolva "JAF"-ul lu' "Don Lică" scandalul de la meciul Unirea Râfov - Gloria Plopu?

Astăzi după-amiază are loc şedinţa Comisiei de Disciplină a "JAF"-ului lu' "Don Lică", în cadrul căreia ar urma să se discute incidentele din ultima etapă. Există unele informaţii că scandalul de la meciul Unirea Râfov - Gloria Plopu nu va ajunge pe masa acestei comisii, "nea Titi", Notaru şi alţi câţiva dintre acoliţii lu' "Don Lică" nedorind acest lucru!
Reamintesc că din informaţiile (puţine şi neoficiale) existente până la acest moment, după ce s-au văzut egalate din ofsiad în ultimele minute ale partidei, gazdele au sărit efectiv la bătaie, este drept, provocaţi de câţiva spectatori ai oaspeţilor. S-a lăsat cu pumni şi picioare, unii susţinând că arbitrul Vulpe a pus capăt partidei înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, lucru pe care ulterior acesta nu l-ar mai fi recunoscut! Nu ştiu ce a scris arbitrul Vulpe şi observatorul Şerban în rapoartele lor despre aceste incidente, dar cert este că observatorul Şerban era mai preocupat a doua zi după meci de faptul că oaspeţii nu i-au plătit baremul de observare decât de rezolvarea incidentelor!
Acum, ce credeţi că ar trebui să se întâmple? Care credeţi că ar trebui să fie măsurile pe care o comisie de disciplină neaservită ar trebui să le ia?
Dacă se va pune batista pe ţambal în acest caz, aşa cum e tradiţia la "JAF"-ul lu' "Don Lică", atunci ce se va întâmpla cu celelalte echipe care vor juca la Râfov etapele viitoare?
Ceea ce nu înţelege "Don Lică" este că fotbalul amator nu există doar matrapazlâcurile lu' "nea Titi", pentru a-şi încărca unii portbagajele cu sacoşe burduşite, pentru a-şi umple unii buzunarele cu bani din cartonaşe, amenzi sau prin însuşirea baremurilor altora, pentru a se lăuda alţii cu ce campionate au ei, pentru a avea "Împăratu'" pe cine să delege să arbitreze (de multe ori) părtinitor sau pentru observatori aserviţi, care se bucură la câteva zeci de lei! Când toate astea vor fi înţelese, fotbalul prahovean înseamnă că nu va mai fi condus de gaşca lu' "Don Lică"!

7 comentarii:

  1. Rezolva burta mare de Notaru care sfatuieste delegatii sa nu se mai documenteze de pe net (pagina ajf) ci sa vina personal Pai in ce lume traiesti d-le Notaru cind totul aproape se face cu ajutorul internetului in special comunicarea sau interesul buzunarului nu merge virtual

    RăspundețiȘtergere
  2. nu se va rezolva nimic! JAF de la capat la altul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. ................. 1. Totul nebunia a început înainte de finalul jocului și înainte de golul 3 (egalizator) al oaspeților, când 2 jucatori (unul de la oaspeți, celălalt de la gazde) s-au contrat fizic și verbal la jumătatea terenului, acesta din urmă fiind eliminat. 2. Jocul a durat 93 de minute (90 + 3 min. de prelungire). 3. Golul 3 al oaspeților a fost înscris în condiții regulamentare. Legat de acest aspect cât și de durata jocului, nicio persoană din partea niciuneia dintre echipe nu a avut nimic de reproșat arbitrilor. 4. DUPA FLUIERUL DE FINAL AL PARTIDEI jucătorul eliminat în timpul jocului al echipei gazdă a revenit pe teren pentru a-i cere socoteală adversarului cu care se contrase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumatra "vulpe" iti recomand ca alta data cand te adresezi oricui pe acest blog s-o faci civilizat! Altfel, ai sa vorbesti doar cu... "Împăratu'"! Sper ca am fost suficient de clar!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  5. 1.Aceasta localitate(rafov) nu poate avea echipa de fotbal intr un campionat normal, civilizat de fotbal.
    2.Nu stiu ce le au promis oamenii de la jaf prahova de si au facut oamenii 2 echipe acolo cand ei nu strang 11 titulari pt o echipa ( sambata sau duminica ) -sunt aceeasi
    3.Oamenii din jurul echipei ( exceptie primar) sunt niste betivi si niste ratati - nu au nici cele mai elementare notiuni de fotmal sau de limba romana sau de orice vreti dvs.
    4.Oamenii au ales sa nu se mai deplaseze la Apostolache pt meciul cu Otelul Larissa ci sa stea acasa si sa joace meciul din Liga C!!!!!!, repet nu exista 2 echipe , este una singura si din aia joaca multi pe fals si joaca aceeasi oameni si sambata si duminica ( liga B si Liga C -atentie), este un adevarat circ acolo la ei


    halal fotbal , sa le fie rusine lor si conducatorilor ajf prahova.

    RăspundețiȘtergere