sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Un meci din Liga B Prahova s-a încheiat cu intervenţia... Poliţiei!

În această după-amiază, una dintre partidele din Liga B Prahova s-a încheiat cu incidente, primele informaţii fiind că este vorba de incidente destul de grave de vreme ce a fost solicitată intervenţia Poliţiei pentru calmarea spiritelor.
Este vorba de partida CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia, arbitrată de ploieşteanul Emil Mateescu. La momentul producerii incidentelor scorul era 1-0 pentru formaţia oaspete. Voi reveni în scurt timp cu detalii.

12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arbitrii au fost partasi la startul unui meci cu probleme!Dl.Mateescu,a lasat jocul mult prea liber...in prima repriza a fost penalty clar pt gazde,cel putin o data ....in al doilea caz aratand cartonas galben lui Postolache,pt simulare!jucatorii oaspeti au provocat in permanenta,jocul avand un singur final...cel ce sa intamplat din pacate!din punctul meu de vedere,trebuia delegata o brigada mai experimentata la acest meci!pe final sa exagerat,arbitrii sunand la 112...desi pt o impingere,bruscare si o injuratura!se intampla,mai ales cand esti slab pregatit sa conduci un meci cu ambitii de judet!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rusine arbitrilor!! isi bat joc de jucatori care vin de placere sa practice acest sport "sacru" si isi pierd timpul fiind bataia de joc a unor oameni care fac totul pentru amuzamentul lor.. domnilor din AJF, de ce intotdeauna sunt de vina jucatorii, antrenorii, reprezentantii echipelor pentru aceste incidente si niciodata nu sunt de vina arbitrii care provoaca intr-un stil nesimtit la asemea gesturi?

      Ștergere
  3. Domnule portar care ai lovit cu pumnul pe arbitrul jocului , ai mare grija cum mergi pe drum sa nu te "impiedici"!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trb semnalat si jocul de la cs Brazi care a fost intrerupt in min 57 la scorul de 1-1 timp de 21 de min din cauza ca mai multi jucatori gazda au luat la bataie un jucator oaspete iar celalti jucatori ai oaspetilor au fost blocati in frig pe banca de rezerve deoarece nu a existat politie ptr a ameliora situatia Arbitrul jocului a fost Lefter C care a dat drumu la joc fara politie si a facut ca totul sa fie ok ptr echipa gazda care presedinte este d-l Lazar N si totul e ok acolo unde sunt bani (primaria brazi)

    RăspundețiȘtergere
  5. Baietii de la Brazi vedeti cum va prezentatii in retur la Stancesti Pacat ca la voi e brinza buna in burduf de ciine cea mai bogata primarie din judet e reprezentata fotbalistic in liga judeteana de o echipa de scandalagii in frunte cu MANOLE antrenoru si Cocos un pomanagiu al primariei Atentiebaiati de la Doftana ca cs Brazi au 3 suspendatii in meciul cu asStancesti + 1 in meciul cu Cimpina plus de asta ca Brazi foloseste aceaasi jucatori care joaca si la cs Popesti afiliate aceluiasi club sportiv BRAZI dar in timp de 36 ore lucru neregulamentar Rusine cs Brazi











    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim, in primul rand ti-as sugera sa consulti cu foarte mare atentie o carte si sa studiezi gramatica limbii romane. In al doilea rand, daca crezi ca ai ceva de relatat ar trebui sa iti dezvălui si identitatea. Eu am fost implicat direct in acest conflict, sunt o persoana cu coloana vertebrală si pot relata tot ce s-a întâmplat cu lux de amanunte, cat se poate de obiectiv. O sa revin mai pe seara cu un comentariu mai amplu. Il rog pe administratorul site-ului sa imi lase datele de contact. Va multumesc!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inteleg ca sunt exprimate niste puncte de vedere, sunt niste pareri ale celor care au asistat la joc, jucatori, spectatori si apropiati ai echipei gazda, dar asta nu inseamna ca ele sunt si obiective, ca arbitrul a gresit sau ca a favorizat una dintre echipe (in cazul de fata, cea oaspete). In alta ordine de idei, as sugera jucatorilor violenti sa se puna in locul "victimelor" si sa realizeze ca NU aceasta este solutia pentru a te impune intr-o confruntare (cu exceptia boxului). "O imbranceala, cateva injuraturi si un pumn in fuigura" , spune cineva, nu ar fi motive pentru a opri un joc. Desigur, cand esti prea incins, cand te simti stapanul celorlalti, cand esti in gasca si incurajat de alti iresponsabili de pe margine, probabil este ceva normal. Dar cand esti "la primire" nu este de acceptat. Daca vrekm sa facem pasul inainte ar fi bine sa ne cenzuram mai mult, sa avem mai mult respect pentru adversaari si competitie si sa nu ne mai facem dreptate singuri. Competitia presupune disputa sportiva, intr-un vadru legal, dupa legi facute pentru a fi respectate. Bataile de pe camp nu au nevoie de arbitri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost la meciul CSC Poiana Campina - Carpati Mefin Sinaia, sunt o persoana careia ii place fotbalul dar nu pot accepta ce s-a intamplat la meci. Rusine celor de la Campina pentru jocul de ieri. echipa din Sinaia a jucat numai cu copii pe care jucatori de la Campina i-a amenintat tot meciul, un jucator de la Sinaia a fost scos de pe teren in minutul 40 din cauza unei accidentari urate din partea jucatorilor campineni. Si in legatura cu ce s-a intamplat la finalul meciului niste gesturi foarte urate din partrea jucatorilor gazda care i-au dat cu pumnii in cap arbitrului de centru ,l-au injurat, l-au scuipat si multe altele care le vezi doar la niste persoane fara pic de educatie. Centarlul a procedat foarte corect chemand politia pentru ca nu a sarit nimeni sa-i ia apararea toti jucatorii gazda s-au napustit asupra lui.. unde era omulde ordine?? Inca o data RUSINE celor de la Campina si rusine lui Postolache care a luat cartonas rosu in prima repriza si la finalul meciului a injurat si a scuipat echipa oaspete.

    RăspundețiȘtergere