sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Liga a 2-a. Olimpia Satu Mare - Fortuna Poiana Câmpina 1-1

Fortuna Poiana Câmpina se menţină neînvinsă în deplasare după ce a reuşit să obşină o remiză la Satu Mare, în ultimele minute ale partidei. Ba, mai mult, elevii lui Aurelian Stamate puteau obţine chiar toate cele trei puncte şi relansa lupta pentru promovare, dar arbitrul Dreve le-a anulat prahovenilor în minutele de prelungiri un gol după o fază controversată.
Fără Chipirliu, dar cu Cioinac revenit în primul "11", Fortuna a avut prima ocazie de gol în minutul 19, dar Antohi a trimis alături din 4 metri. Gazdele, fără a juca prea strălucit, au reuşit deschiderea scorului, în minutul 58, prin Boştină, care a trimis un şut puternic, din12 metri, la care Iustin Popescu nu a avut replică. Odată cu trecerea timpului, Fortuna a pus tot mai mult stăpânire pe joc şi a reuşit egalarea cu puţine momente înaintea finalului. Era minutul 90+2, atunci când un şut extrem de puternic, de la 35 metri al "căpitanului" Marin (foto) i-a încurcat pe Anca şi Heil, mingea poposind în plasă.
O remiză meritată, care menţine invincibilitatea Fortunei în deplasare, dar şi lupta pentru promovare.
Aurelian Stamate a trimis în teren următorul "11": Popescu - Dobrosavlevici, Marin, Şandru, Damian - Stancu, Minciună - Munteanu, Honciu, Cioinac - Antohi. Au mai jucat: Zsiga, Birău şi Asanache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu