duminică, 23 noiembrie 2014

Clubul câmpinean Barracuda a câştigat Cupa "Înotătorului As"

Sâmbătă, 22 noiembrie, la Câmpina s-a desfăşurat una dintre cele mai mari competiţii de nataţie din municipiul nostru, atât prin prisma numărului de participanţi, peste 230 de sportivi de la 24 de cluburi din ţară, cât şi prin nivelul valoric al celor prezenţi, care a fost destul de ridicat.
Printre sportivi a fost prezent şi proaspătul vicecampion naţional al vârstei de 10 ani, Luca Ichim, de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti.
La finalul competiţiei, echipa clubului Barracuda din Câmpina a reuşit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul cluburilor, obţinând un total de 89 de puncte. Pe locul doi s-a clasat echipa Clubului Sportiv Performer Bucureşti, iar locul al treilea i-a revenit echipei Clubului Sportiv Corona Braşov. Echipa CS Barracuda a fost alcătuita din următorii sportivi: Iarina Cojocaru, Mara Ariciu, Maria Munteanu, Rebeca Istrate, Denisa Cobianu, Bogdana Ellersdorfer, Marina Hanna, Sonia Drăgan, Daria Duca, Alexandru Nistorescu, Ştefan Cojocaru, Alexandru Chiriac, Iulian Antimiu, Ionuţ Costache, Alexandru Lungu şi Matei Vişoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu