joi, 27 noiembrie 2014

"Don Lică" şi Filcea au dat-o iar în bară! "JAF 2012" nu a trecut testul instanţei! Poate încercaţi cu... "JAF 2014"?!

Instanţa Judecătoriei Ploieşti a respins ieri cererea de acordare a personalităţii juridice penru "JAF 2012", nouă găselniţă cu care "Don Lică" şi consilierul său juridic de renume mondial, Filcea, încercau să conducă fotbalul prahovean!
Ce ar urma acum? Nişte oameni cu minimă onoare şi-ar da demisia... Nu e cazul, cunoscând "personajele". Ce se întâmplă, totuşi, cu fotbalul prahovean? Din acest moment, din punct de vedere juridic, orice decizie luată de "JAF" Prahova din decembrie 2012 şi până în prezent este lovită de nulitate absolută! Ba, mai mult, nici "Don Lică" nu mai are în mod legitim funcţia dobândită în nişte alegeri organizate de un for ilegitim! Ca la "balamuc"!
Practic, oricine contestă orice decizie luată de forurile "JAF-ului lu' "Don Lică", în baza acestei sentinţe, va obţine în instanţă anularea deciziei respective!
"Don Lică" şi Filcea au termen 5 zile pentru a face apel la decizia instanţei ploieştene... Sau mai o variantă: să încerce cu "JAF 2014"!

4 comentarii:

  1. Crangasule, ia-i pe Filcea, nea Titi si mai sti tu vreo cativa si lasa-ne!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Don Lică cred că la acest moment nu este oficial președinte AJF. Orice decizie a lui este lovită de nulitate. După alegeri în termen de 30 de zile trebuia să obțină validarea din partea instanței de judecată, ceea ce el nu a obținut până în acest moment, din data de 16.08.2013. Ca atare el nu mai are calitatea de președinte și tot ce face el este ilegal. Deci la acest moment AJF Prahova nu are un președinte validat de instanța de judecată, nu are un statut aprobat de FRF și instanța de judecată. CUM S-AR SPUNE ESTE ÎN AFARA LEGII. Dar la JAF Prahova totul este posibil. Stau și mă întreb cum se decontează banii de la primăriile care au echipe, atâta timp cât facturile sunt semnate de un președinte nevalidat de instanța de judecată. Nu cumva sunt niște ilegalități și probabil cineva va plăti la un moment dat pentru acestea. După cum se poate vedea în ultimul timp cam sunt vizate primăriile de DNA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cultura ta generala, Primariile nu pot cheltui pentru fotbal din bugetul local.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha. Nu pot sau nu cheltuiesc? Ce act normativ le interzice? Cate exemple din fotbalul judetean vrei, ca de Petrolul Ploiesti poate sti!?

      Ștergere