sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Liga a 2-a. Fortuna Poiana Câmpina - FC Olt 0-0

Fortuna: I. Popescu - Birău, M. Marin (cpt), Şandru, Damian - Cioinac, Minciună - Munteanu, Honciu (72 Năstase), Zsiga - Antohi. Rezerve neutilizate: Şerban - Dobrosavlevici, Crişan, Asanache, Stancu. Antrenori: Aurelian Stamate (principal), Ştefan Odoroabă, Cornel Cernea (secunzi), Bogdan Aldea (preparator fizic).
FC Olt: Nuno Claro - Radovic, Fâşie, Gligor (cpt), Giurcă - V. Gheorghe, Ignea (76 Mihăescu) - Blănaru (81 Leucuţa), Rogoveanu, Căpăţână - Verdeş (90+2 Curtuiuş). Rezerve neutilizate: Mogoşanu - Bogdanovici, R. Gherghe, Fl. Ştefan. Antrenori: Dan Oprescu (principal), Victor Crângureanu (secund).
Cartonaşe galbene: Minciună 89 - Radovic 85, Fâşie 88, Blănaru 88, Mihăescu 90+4, Rogoveanu 90+4.
Arbitri: Cătălin Pană - Cosmin Vatamanu, Mihăiţă Necula (Bucureşti) - Bogdan Anghelinei (Galaţi).
Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) - pentru arbitraj, Vasile Blagoe (Tr. Severin) - pentru joc.
Ultimul meci oficial pe teren propriu al Fortunei în 2014 nu a fost spectaculos, decât în partea secundă, atunci când cele două echipe au jucat pe contre, cu ocazii mari, mai ales la poarta lui Nuno Claro. "A fost meciul portarilor", avea să concluzioneze la final antrenorul Fortunei, Aurelian Stamate, după un meci în care cei mai buni jucători de pe teren au fost cei doi portari.
Fortuna a început destul de greu jocul, primele lor ocazii venind doar din şuturi din afara suprafeţei de pedeapsă, prin Honciu, Minciună şi Munteanu. De partea cealaltă, FC Olt - cu atrenorul Dan Oprescu în tribună, ispăşindu-şi ultima dintre cele patru etape de suspendare, după acuzele aduse arbitrajului din jocul cu Şoimii Pâncota - a avut un debut de partidă fulminant, reuşind să înscrie în minutul 7, la o fază la care mingea a lovit mai întâi bara, dar golul a fost anulat la semnalizarea asistentului Vatamanu pentru ofsaid.
După pauză, amfitrionii au ieşit ceva mai decişi de la cabine, au fost mai incisivi în atac, incursiunile lui Munteanu, dar şi ale fundaşilor laterali dând serios de furcă defensivei slătinene, depăşită în mai multe rânduri, dar de fecare dată experimentatul Nuno Claro s-a opus deschiderii scorului.
"Parcă meritam mai mult victoria", spunea după meci Aurelian Stamate, Fortuna având ocaziile mai mari şi mai numeroase, dar la fel de adevărat este că şi oaspeţii puteau da lovitura, Iustin Popescu având câteva intervenţii de zile mari, astfel că o remiză este probabil corectă.
Mai multe imagini, în scurt timp, pe contul de Facebook al SportCâmpina.

4 comentarii:

  1. da chipirliu cei cu el de numai joaca??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conform declaratiei antrenorului Aurelian Stamate, Chipirliu este accidentat

      Ștergere
  2. Intrebati-o pe d-na medic. Ea stie cel mai bine cine e accidentat si cine nu. Hmmm.

    RăspundețiȘtergere
  3. da knd revine stie cineva?

    RăspundețiȘtergere