duminică, 30 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". CS Păuleşti - Tricolorul Breaza 4-2

La ultima apariție din 2014, formația brezeană s-a deplasat la Păulești, pe terenul celei de-a doua clasate, echipa locală CS Păuleşti, într-un adevărat derby al etapei. Partida s-a disputat pe un teren cu un strat subțire de zăpadă, dar jocul a fost, per ansamblu, unul spectaculos.
Deși început sub semnul echilibrului, meciul s-a rupt în minutele 37 și 39, când gazdele au lovit de două ori, stabilind scorul pauzei. Repriza a doua a fost începută de echipa brezeană cum nu se putea mai rău, Bunea fiind eliminat; cu toate acestea, Vișan a redus din diferență, pentru 2-1, readucându-i pe jucătorii formaţiei oaspete în meci. Profitând, însă, de eliminarea lui Bunea, gazdele s-au desprins la 4-1, pentru ca la faza imediat următoare golului al patrulea, Vișan să stabilească scorul final, 4-2 pentru CS Păulești. În ciuda acestei victorii a gazdelor, o victorie meritată de altfel, formația brezeană termină turul de campionat pe locul 4, trupa lui Vişan fiind o adevărată revelaţie a acestei prime jumătăţi de campionat.
Primul "11" utilizat de Marius Vișan a fost: Petrescu - Basma, Soreanu, Coman, Voinea, Duricu (cpt), Bunea, Mușea, Țigănuș, Șovăială, Vișan. Au mai evoluat: Brânzea, Urdea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu