miercuri, 19 noiembrie 2014

Zsiga revine la Satu Mare ca adversar

Sâmbătă, Fortuna Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formaţia Olimpia Satu Mare. În tur, prahovenii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Munteanu (minutul 4 - penalty) şi Chipirliu (minutul 27). Atunci, Zsiga (foto) a jucat doar primele 60 de minute. 
În cele 13 etape de până acum din actuala ediţie de campionat, Zsiga a înscris două goluri, ambele în deplasare, la FC Bihor şi la FC Olt, iar etapa precedentă a bifat doar ultimele 20 de minute, înlocuindu-l pe Chipirliu. Acum, mijlocaşul ofensiv provenit chiar de la Satu Mare îşi doreşte mai mult de la evoluţia sa pe terenul pe care s-a lansat în fotbal.
"Ne dorim să câştigăm la Satu Mare, să terminăm acest an cât mai aproape de Poli Timişoara. Pentru mine partida cu Olimpia este una specială. Am crescut la Satu Mare, din păcate returul sezonului trecut nu a fost unul prea reuşit pentru mine, pentru că şi atunci am revenit după o accidentare. În fotbal trebuie să fii profesionist, să îţi respecţi contractul şi să dai totul pentru echipă. Sper să pot evolua la Satu Mare şi mă bucur că revin pe stadionul unde am crescut", a declarat Ervin Zsiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu