vineri, 21 noiembrie 2014

Astăzi a avut loc Memorialul "Luca Henegar" la atletism

Câmpina a găzduit astăzi ediţia a treia a Memorialului "Luca Henegar" la atletism, o competiţie dedicată elevilor din ciclul gimnazial. A fost un bun prilej atât pentru o competiţie sportivă reuşită, cât şi pentru cinstirea unui fost mare şi apreciat profesor de educaţie fizică din Câmpina, un om de o modestie, dar şi nobleţe sufletească aşa cum rar se naşte...
Competiţia a fost mai bine organizată decât în anii precedenţi, defăşurându-se în incinta Complexului Sportiv Petrol. Din păcate, ploaia din cursul dimineţii a cam stricat planurile organizatorilor, care au fost nevoiţi să mute primele probe într-un spaţiu improvizat, în clădirea care adăposteşte Clubul Copiilor, acolo unde au loc şi antrenamentele de alergare ale sportivilor de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" din localitate. Probele de aruncare a greutăţii şi săritura în lungime au avut loc în incinta sălii improvizate din complexul amintit, iar alergarea de rezistenţă a avut loc pe pista sintetică a stadionului Petrol.
Au participat elevi de la toate şcolile din Câmpina, cu excepţia Liceului Tehnologic Mecanic şi a Şcolii Generale Cuza, fiind de asemenea invitaţi profesori de educaţie fizică din cadrul Cercului Pedagogic Câmpina, de la şcolile din Poiana Câmpina, Telega, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus şi Filipeştii de Târg.
Prin cumularea punctelor adunate la fiecare probă în parte, câştigătoare a fost declarată echipa Colegului Naţional "Nicolae Grigorescu".
Cadrele didactice au primit diplome, iar elevii clasaţi pe primele trei locuri în fiecare probă, diplome şi premii în obiecte, finanţarea competiţiei fiind asigurată de la bugetul local, prin intermediul Casei Tineretului.

Un comentariu:

  1. Felicitari organizatorilor si celor care i-au sprijinit! Un exemplu pentru toti, sportul de la varste fragede. Asa DA! Bravo!

    RăspundețiȘtergere