sâmbătă, 29 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Progresul Drăgăneşti 3-2

Meci important pentru CS Cornu în această după-amiază, când a întâlnit pe teren propriu formaţia Progresul Drăgăneşti, o victorie fiind de natură să îndepărteze formaţia antrenată de Mihai Dinu de zona periculoasă a clasamentului. Şi cornenii au început foarte bine jocul, deschizând scorul în minutul 27 prin Dinicu, pe care antrenorul Mihai Dinu avea să-l considere la final determinant pentru obţinerea celor 3 puncte.
Imediat după pauză, în minutul 47, Florişteanu a dublat avantajul gazdelor, pentru ca în minutul 58 Oprea să reducă din diferenţă. Acelaşi Florişteanu a refăcut avantajul cornenilor în minutul 63, finalul fiind destul de încins şi echilibrat după ce în minutul 70 Pancovici a readus formaţia oaspete în joc. Mai trebuie adăugat că oaspeţii au încheiat partida cu doi jucători eliminaţi de arbitrul Ionuţ Neagu.
CS Cornu a jucat în formula: Datcu - Iacob, Pârvan, Mustafa, Stoica - Dinicu, Hornea - Grigore, Irimescu, Olariu - Florişteanu. Au mai jucat Şerbu, Ionescu, Apostol (toţi trei juniori de 16-17 ani, din pepiniera proprie a cornenilor) şi Constantinescu.

8 comentarii:

  1. Mihai Dinu a construit ceva frumos la Cornu. Dupa toate schimbarile acum se vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Știți ceva de schimbări în conducere la Cornul? Ca a început lumea sa vorbească. ..ce ne puteți spune?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se stie cine conduce la cornu.Ce vb lumea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Se zvonește ca schimbați antrenorul.claudiu de la Băicoi ar fi favorit.așa se aude prin targ

    RăspundețiȘtergere
  5. Claudiu e in carti pentru preluarea bancii tehnice a CS Cornu. Sunt negocieri aprinse. Doar ca are pretentii ridicate la salariu. C.V.-ul sau il recomanda! Are sanse sa promoveze anul viitor cu Petrolul.

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa vina claudiu antrenor la cornu cand o sa iasa Ponta presedinte. nu mai faceti afirmatii nefondate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vorbiti sa va aflati in treaba.nu am putut sa cred ca sunteti asa de naivi...spuneti.mi si mie "sursele alea sigure "

    RăspundețiȘtergere