joi, 27 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică", etapa a 17-a, delegările lu' "Împăratu' Marean"

Sâmbătă, 29 noiembrie, ora 11.00
Băneşti: FC Băneşti - AFC Brebu
Laurenţiu Piciu - Sorin Nistor, Alexandru Ilie - Stelian Achimescu
Blejoi: CS Blejoi - Conpet Ploieşti
Bobi Codreanu - Stelian Mălăroiu, Eduard Neagu - Vasile Tabără
Sâmbătă, 29 noiembrie, ora 14.00
Cornu: CS Cornu - Progresul Drăgăneşti
Ionuţ Neagu (foto) - Robert Nuţu, Mihail Pandelea - Ion Andreoiu
Văleni: Teleajen Văleni - Unirea Cocorăştii Colţ
Ciprian Stavre - Cristian Lefter, Cristinel Damian - Pavel Roşală
Duminică, 30 noiembrie, ora 11.00
Ceptura: CS Ceptura - CSO Plopeni
Doralin Bârziloiu - Alexandru Chivu, Mircea Rusu - Tudor Negoiţă
Câmpina: Fortuna II Poiana Câmpina - Prahova Tg. Vechi
Mădălin Dicu - Gabriel Răduţă, Mădălina Crăciun - Marian Popa
Măneciu: Avântul Măneciu - Găzarul Surani
Viorel Căunei - Vasile Burlacu, Florin Bureaţă - Traian Notaru
Păuleşti: CS Păuleşti - Tricolorul Breaza
Andrei Moroiţă - Marian Ciubuc, Ionuţ Florescu - Marian Deaconu

10 comentarii:

  1. Media de vârsta a arbitrilor din etapa asta e undeva la 30 si ceva de ani.. Numai perspective.. Doralin, caunei, codreanu, piciu... Bai băieți de ce nu va faceti dosar de pensionare. Ne facem de ras cu babaciuni. Unde e lotul de perspectiva care il promitea împăratul?? Rusinica nea marean

    RăspundețiȘtergere
  2. Il uitasem pe bunicul neagu

    RăspundețiȘtergere
  3. Il uitasem pe bunicutul Neagu

    RăspundețiȘtergere
  4. cei cu experienta duc greul campionatului.Perspectivele obtin note in jurul lui 4.5.Asa ca babaciunile sau cum le spui vor trebui clonate.pt toti rautaciosii

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi tu ca daca vin unii cu media de varsta sub 30 de ani risca sa fie batuti ca nu stiu sa arbitreze chiar daca meciul se joaca in esalonul de elita al fotbalului judetean. Si iti pot da exemple gen de oameni de perspectiva care poate alearga si / sau scriu bine (Safta / Marinescu / Tarsoreanu). Una este sa scrii / alergi bine si alta este sa si arbitrezi bine. Nu imi aduc aminte ca la meciurile arbitrate de babaciunile (pentru voi anonimii a se citi ARBITRI) acestea, care au fost enumerate, sa fi existat scandaluri in ligile inferioare, cum sunt la meciurile arbitrate de tinerii de perspectiva enumerati de mine, care au probleme si in Liga a IV-a. Nu vreau sa imi imaginez ce se intampla mai jos. PS vezi ca babaciunile de care amintesti tu au fost si fotbalisti foarte buni. Apoi cand vei alerga tu cat alearga bunicuta atunci mai vorbim. Pune tu mana si alearga, scrie, si arbitreaza bine si ai sa vezi ca Imparatul te va lua in evidenta. Daca doar alergi sau scrii sau arbitrezi bine vei face parte intotdeauna din majoritate si nu vei ajunge niciodata arbitru bun. Un fost arbitru si el trecut de 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai astia au valoare si pe ei pune baza k voi astia de "perspectiva" care va vedeti mari arbitrii sunteti vai de capul vostru...nimic nu bagati la cap plus ca sunteti tari in gura ..valoare 0 ...dar daca va e gandul la min 90 si sa luati acei banuti e normal...sau nu cred k ati avut vreunu treaba cu fenomenul asa k e greu sa il intekegeti...m.vai mamele voastre

    RăspundețiȘtergere
  7. La Valeni Stavre la Fortuna Dicu arbitri noi in acest esalon oare acestia sunt tineri....???

    RăspundețiȘtergere
  8. Ofsaid!
    Domnilor arbitri, vad ca nu va suportati voi intre voi! Ce sa mai zicem de conducatori sau spectatori?
    Apropo, sa stiti ca cei mai multi arbitrati asa cum scrieti, dupa ureche. Cand scrieti cuvantul ,,arbitri", incercati sa-l inlocuiti in gand cu ,,muncitori". Si atunci poate veti intelege cand sa-l scrieti cu un ,,i", cand cu ,ii".
    Fluierati-ma, va rog!

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul Ofsaid, nu te supara, dar tind sa te contrazic. Nu prea cred ca are legatura faptul ca nu sti sa scrii cu faptul ca arbitrezi sau nu bine, la fel cum gradul de cultura nu are treaba cu faptul ca poti fi sau nu un fotbalist bun. Sunt foarte multi cei care faulteaza si totusi nu sunt eliminati de pe teren, la fel cum si tu si eu probabil si multi altii ne trezim in postura inedita cand mai "faultam" limba romana, asta este se intampla. Nu cred ca poti judeca o persoana dupa cat de corect scrie sau cum se exprima, deoarece facand chestia asta nu vei face altceva decat sa etichetezi persoanele. Cineva mi-a spus odata sa nu judec o carte dupa coperti pentru ca s-ar putea sa pierd continutul. Oricat de departe ai ajunge intotdeauna poti invata chiar si de la o persoana care nu stie sa citeasca.
    Nu confunda frustrarile unora care se considera arbitri buni si care se incadreza la categoria de perspectiva doar prin prisma varstei, cu eventuale probleme aparute intre arbitri. Si daca stam sa vedem ce conducatori si spectatori sunt la nivel judetean si sa ne dam cu parerea despre faptul ca ei nu suporta brigazile de arbitri trimise deja as sta doar cu fanionul ridicat ca la CFR. Am intalnit in cariera mea conducatori (din aceea care bateau arbitri) care in momentul in care au vazut brigada i-au atentionat pe jucatori: "Azi avem brigada, cu astia nu ne merge". Si cand arbitram la centru daca aveai asistenti buni iesea meciul parfum, iar la linie daca centralul era Codreanu, Neagu, Richita, Piciu Laurentiu, Bebe Zahiu, Jinga Octavian, Oprea, Stoienoiu, Borcan Ionut, Zodie, Colina, etc brigada intotdeauna lua nota mare si era felicitata de ambele echipe. Totusi am intalnit persoane care se tineau dupa mine la linie si ma injurau de mama focului ca nu ridicam fanionul. Omului respectiv ii lipseau dintii din gura. Ulterior am aflat ca il batea nevasta acasa si jocul de fotbal la care asista era doar un motiv de a se refula pe cineva care nu putea riposta!
    In perioada petrecuta ca arbitru in esalonul judetean am avut ocazia sa vad si eu arbitri care se credeau urmasii lui Cristi Nica in arbitraj dar cand il puneai sa arbitreze iti gresea si cele mai elementare faze. Fotbalul judetean este o unealta pentru arbitri ca sa prinda experienta, sa progreseze. Numai ca majoritatea in loc sa se apuce de invatat, si antrenamente, coroborat cu furatul meseriei de la cei mai experimentati se complac cu faptul ca nu vin batuti acasa, isi iau un ban de o bere de pe urma jocului si fac si un mini antrenament la joc. Nu isi doresc deloc sa progreseze si asteapta de la imparat ca sa ii vada, fara ca ei sa iasa cu nimic in evidenta. Ma intreb oare ce vina are "imparatul" daca perspectivele care se nasc talente si vor muri sperante. Ca vor mai aparea nepotisme... si te vei simti putin nedreptatit ca tu scrii / alergi / arbitrezi mai bine ca ala, dar ai meciuri mai putine, la o liga inferioara, mai cu probleme, trezeste-te traim in ROMANIA, nu iti va mai ramane decat sa iesi cumva in fata, adica sa impresionezi. Un fost arbitru trecut de 30 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Baietasul asta Stavre care vad ca a si debutat la liga A am inteles ca este un arbitru bun....

    RăspundețiȘtergere