duminică, 23 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CS Blejoi 2-0

A marcat: Șovăială 20, 68.
Tricolorul Breaza: Petrescu - Coman, Basma, Soreanu, Voinea, Urdea (67 Țigănuș), Bunea, Duricu (cpt.), Mușea (46 Vintilă; 57 Cârciu), Șovăială (77 Brânzea), Vișan. Rezerve neutilizate: D. Constantin - Drăgoi. Antrenor: Marius Vișan.
CS Blejoi: A. Gheorghe - Stoica, V. Iordache, Filip (cpt.), Stanca, Prodan (79 Fl. Badea), Bojoagă, Ioniță (67 Tudorache), Vl. Badea (48 Ir. Dumitru), Ivan, Cr. Vasile. Rezerve neutilizate: V. Ion - Cr. Mihai, Anghel, Oae. Antrenor: Răzvan Vlad.
Cartonașe galbene: Bunea 71, Voinea 83, Țigănuș 85 / Stanca 65.
Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Mircea Rusu (Bertea), Alin Ionică (Ploiești).
Observator: Iulian Ilași (Ploiești)
Formația brezeană a trecut, astăzi, cu bine, de unul din cele mai dificile examene de până acum: întâlnirea cu cea de-a doua clasată în ierarhia la zi din momentul disputării meciului, CS Blejoi. Aceștia soseau în Parc în postura de neînvinși în fața formației noastre antrenate de Marius Vişan, dar ambiția și dorința jucătorilor brezeni au adus 3 puncte extrem de importante în lupta pentru podium.
Disputat pe un frig pătrunzător, meciul a început echilibrat, jocul fiind mai mult unul de tatonări, prima ocazie mai importantă aducând și primul gol: printr-un un-doi de toată frumusețea cu Marius Vișan, Șovăială a rămas sigur cu Adrian Gheorghe, șutul său fiind respins în primă instanță de portarul blejoian, dar care, la a doua încercare a atacantului formației noastregazdă, nu a mai avut replică. Au urmat apoi câteva ocazii bune pentru jucătorii brezeni de a-și mări avantajul, dar șuturile lui Bunea, Urdea și Vișan au trecut puțin pe lângă buturile adverse. Cea mai mare ocazie a oaspeților a apărut după o bâlbâială la un corner, mingea trecând puțin pe lângă poarta lui Petrescu. În repriza a doua, formația gazdă a luat un start lansat, lovind bara, în minutul 49, prin Bunea; oaspeții au fost apoi nevoiți să forțeze, având câteva ocazii bune de a marca, cea mai mare dintre acestea fiind un șut al lui Ir. Dumitru care a trecut la o palmă de vinclul lui Petrescu, în cel de-al 56-lea minut, pentru ca, în minutul 68, după o bâlbâială în careu în urma unui corner, Șovăială să spulbere orice dubiu cu un șut în forță, fără replică pentru portarul advers. Apoi, jocul s-a stins, ocaziile au scăzut în intensitate, dar echipa brezeană i-a ținut departe pe atacanții blejoieni de poarta lui Petrescu, fluierul final aducând una din cele mai importante victorii din acest sezon pentru "tricolorii" din Breaza.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

4 comentarii:

  1. Cei de la Blejoi au fost depasiti la toate capitolele astazi de jucatorii brezeni.toate ocaziile mari ale meciului au fost la poarta lui Gheorghe care a scapat usurel doar cu 2 goluri.apropo la inceputul campionatului dadea un anonim pe aici un comentariu in care spunea ca o sa vina cu Blejoi si o sa dea cu terenul in cap celor de la Breaza.... am o intrebare acum pentru el: unde ai fost anonimule azi de la ora 11 la ora 13???????? Ai fost si tu cu filip ,baraca si ivan la spectacol la breaza???? Vedete de 2 lei.a facut Visan instructie cu voi :))). Seara buna si nu va mai credeti cine nu sunteti... bbto

    RăspundețiȘtergere
  2. Victoria celor de la Breaza a fost meritata. Noi, cei de la CS Blejoi, am sperat ca vom putea obtine un rezultat favorabil, dar jocul a suferit in multe momente. Cred ca a contat si faptul ca ultimul meci oficial l-am jucat pe 1 noiembrie, apoi am stat doua etape. Dar asta nu scade cu nimic din meritele invingatorilor. Lupta pentru ocuparea unui loc pe podium ramane deschisa.
    Paul Mainea - CS Blejoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respect dl. Mainea, dvs. sunteti unul din putinii oameni fairplay din preajma echipelor din judet. Pacat de gestul facut de jucatorul dvs. Iordache catre spectatorii gazda care nu il si nu va onoreaza. Succes in continuare. Ionut

      Ștergere
  3. Domnul Mainea a dat dovada de profesionalism si dupa terminarea jocului a felicitat toti jucatorii brezeni.jos palaria in fata dumnealui.bbto

    RăspundețiȘtergere