miercuri, 5 noiembrie 2014

Fortuna pleacă mâine spre Reşiţa. "Sper ca de data aceasta să câştigăm", afirmă Honciu

Aşa cum a obişnuit şi până acum la deplasările foarte lungi, Fortuna va pleca de mâine spre Reşiţa, acolo unde sâmbătă, de la ora 11.00, va întâlni pe Metalul Reşiţa şi în primul meci al returului Seriei a 2-a. După antrenamentul de dimineaţă şi masa de prânz, jucătorii şi staff-ul Fortunei vor pleca spre Reşiţa,
urmând a înnopta cel mai probabil la Deva, de unde vineri îşi vor continua drumul spre Reşiţa.
Starea de spirit este una bună în lotul Fortunei, care a desfăşurat ciclul de antrenamente obişnuite. Antrenorul Aurelian Stamate are întreg lotul la dispoziţie, cu excepţia lui Buhuşi, care şi-a reluat antrenamentele, dar nu va efectua deplasarea la Reşiţa, astfel că toată lumea este optimistă şi îşi doreşte un rezultat pozitiv, care să însemne menţinerea invincibilităţii în deplasare.
În tur, la primul meci al Fortunei în Liga a 2-a, după un joc pe care l-a dominat cu autoritate şi în care a ratat cel puţin 7-8 ocazii mari, prahovenii au fost nevoiţi să se recunoască învinşi cu scorul de 2-1, golurile reşiţenilor venind - contrar cursului jocului - în ultimele 10 minute. Atunci, singurul gol al Fortunei a fost marcat de George Honciu (foto), cel care ne-a declarat în legătură cu meciul de sâmbătă de la Reşiţa: "Starea de spirit este una foarte bună în tabăra noastră şi avem mare încredere că ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv din această deplasare. Sigur, am marcat golul din tur, dar din păcate nu a fost de prea mare folos... De această dată, firesc, îmi doresc să înscriu din nou şi sper ca de data aceasta golul meu să aducă şi puncte formaţiei noastre. Ne dorim foarte mult victoria!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu