duminică, 9 noiembrie 2014

Probleme la mai multe partide din "Liga lu' Lică"

Tensiunea existentă la vârful fotbalului judeţean pare să se fi transmis şi celor implicaţi în partidele din etapa din acest week-end a "Ligii lu' Lică". Nu am fost personal la nici un meci, dar consider corect să deschid nişte subiecte, atâta vreme cât ele se discută în tot mai multe medii, iar doar din opiniile voastre, ale tuturor, se poate să ajungem mai aproape de adevăr...
Teleajen Văleni - Petrolistul Boldeşti 0-4
La scorul de 0-1, arbitru Ovidiu Oprea a acordat lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, provocând mânia gazdelor. Pe de o parte, vălenarii au susţinut că nici vorbă de penalty, pe de altă parte, nu au lipsit nici acuzele că toate sunt în favoarea "Boldeştinei", ceea ce a generat o oarecare stare de nervozitate. În cele din urmă, scorul final a făcut ca subiectul să nu mai discutat atât de aprins...
AFC Brebu - Avântul Măneciu 1-1
Un meci foarte greu, foarte tensionat pentru formaţia gazdă. Antrenorul oaspeţilor, Dorinel Beznea, a acuzat la final că a fost înjurat de oficialii echipei gazdă, cărora le-a arătat obrazul pentru "tratament", dar şi că a fost scuipat, ameninţat şi înjurat de spectatorii din apropierea băncilor tehnice. În plus, oficialul formaţiei din Măneciu a acuzat în termeni duri maniera de arbitraj a lui Robert Stanciu - "un arbitru care ar trebui exclus".
Prahova Tg. Vechi - CSO Plopeni 1-3
Aici s-a întâmplat ceva ce se vede destul de rar la un meci de fotbal, chiar şi pentru maidanele lu' "Don Lică". În minutul 80, la scorul de 0-2, gazdele au înscris, moment în care a izbucnit o ceartă între portarul şi antrenorul formaţiei din Plopeni. S-a lăsat cu înjurături, iar portarul a plecat pur şi simplu fără ca arbitrul să ia vreo decizie disciplinară. Şi, foarte probabil, fără ca observatorul să menţioneze ceva în raportul său...
Şi câte altele s-or mai fi întâmplat, dar rămân... încă nedezvăluite...

18 comentarii:

  1. La meciul dintre Unirea Petrolul Rafov - Gloria Plopu sa lasat cu bataie ...oare o sa rasufle ceva ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arbitru a fost Alexandru Vulpe, iar observator Neli Şerban.

      Ștergere
    2. vulpe e cel mai slab arbitru din ligile astea... nu stiu de ce si cine il tine in brate..

      Ștergere
    3. nu stiu cine il tine, dar il tine bine !

      Ștergere
  2. bataie cine a dat si cine a luat ? tu de partea cui esti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Haideti domnule Alex sa ii dam jos pe hotu de Crangasasu si dictatorul Deaconu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati inebunit vorbiti de Plopu unde stiti cu toti ca Adi are un cuvint mare de spus prin ajf

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa se ia atitidine, d-le Neculai , dvs sunteti singurul care mai spune lucrurilor pe nume, arbitri au ajuns bataia de joc a echipelor din esalonul judetean, nu li se asigura nici un fel de protectie , sunt injurati ca la usa cortului de niste neica nimeni , sunt eliminati jucatori, oprite legitimatii, iar raspunsul de la "conducatori" este ca " se rezolva la Ploiesti" cu nea Titi.
    Arbitrilor nu li se mai acorda nici macar baremul oficial de arbitraj , s-a facut un obicei prost din faptul ca banii sunt adusi la AJF, lucru total impotriva regulamentului, dar acceptat fara nici un fel de temei de cei de acolo echipele respective fiind programate normal fara nici un fel de problema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Meciul de la Rafov sa terminat prin minutul 80 la scorul de 3 - 3 ...arbitrii cica au scapat ...cei de la Plopu au avut ceva probleme,asta se intampla cand lipseste spiritul de Fair-Play!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meciul de la plopu a tinut 93 min... daca nu cunosti..nu are rost sa vb degeaba ! din cauza spectatorilor s-a iscat o ambuscada generala si doar cei de la plopu au avut de suferit !!!

      Ștergere
    2. Doamne...cat de usor va dati cu parerea...si nu aveti nici o treaba cu ce s-a intamplat...! sunt un jucator de la rafov ...si ma surprinde ce vad pe aici...multe lucruri neadevarate ! bhey anonimule de la 09:57 cum poti sa zici ca meciul s-a terminat in min 80??? dar se vede, ca nu ai fost pe la scoala !!!!

      Ștergere
    3. Asta e tot ce ai de spus!? Scuze, poate nu era minutul 80, ci 81 sau 82, acum e bine? Dar de bataie de ce nu zici nimic?

      Ștergere
    4. este adevarat...este vina noastra..:) dar meciul s-a terminat in min 94 ;) plus de asta plopu a egalat in min 93...! Noi nu zicem nik de arbitraj...ca omu a facut pe corectu...a mai oprit vreo 4 legitimatii ! Si ce sa ii facem...sa il batem??? el nu e de vina, ne-a arbitrat corect chiar daca a facut exces de zel oprind atatea legitimatii ! de vina sunt ciorile de la plopu care ne-au injurat si am vrut sa le aratam noi !

      Ștergere
  7. Domnule de la ora 19.57,meciul sa jucat pe terenul celor de la Rafov,DA,nu sa terminat in minutul 80 dar sa terminat inainte de cele 90 minute regulamentare si cei de la Rafov au sarit la scandal dupa ce au fost egalati la 3, se pare dintr-un ofsaid ...
    Ce au avut de suferit cei de la Plopu dupa acea ambuscada ...din cauza spectatorilor ??? Acea zisa ambuscada a avut loc in timpul meciului sau dupa?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim de la 20.45...ai respectul meu pt. sinceritate,cu toate ca nu cred ca ai spus totul ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Treaba cu scandalul la meciul Rafov - Plopu este adevarata. A fost 2-0 pt. Plopu, 3-2 pt. gazde si apoi un gol din ofsaid pt. Plopu si de acolo a plecat scandalul.. S-au suparat cei de la Rafov ... Au fost si ceva provocari, dar baietii de la Rafov au cam comis-o!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar mai fi o problema pe care v-o semnalez: la Găzarul Surani a aparut un jucator noul legitimat - Linderberg, desi regulamentul spune clar ca in ultimele 6 etape (inclusiv din tur) nu se mai fac transferuri! O alta "smecherie" marca "nea Titi"!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni intrebati-l pe d-l Baltateanu cine a marcat sau daca sa acordat cartonase la meciul de la Tg-Vechi cu cei din Plopeni deoarece d-lui a copiat totul dupa joc de la central Indicat este sa ramina la birou ca pe teten nu prea mai vede (virsta)Sa ne iertati dar toti trb sa ne lasam intr-o zi

    RăspundețiȘtergere