sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Amical. AS Mislea - Tricolorul Breaza 2-3

Tricolorul Breaza a reușit, astăzi, să obțină prima victorie din 2015, în deplasare, într-o partidă amicală la Mislea, cu formația locală. Deși inițial se prevăzuse ca în această săptămână să nu aibă loc nici un meci amical, până la urmă, pe ultima sută de metri, staff-ul tehnic brezean a stabilit un amical cu formația din Mislea, clasată pe locul al șaselea al Ligii B Prahova, Seria Vest.
Gazdele au practicat un joc curajos, așezându-se pe două linii, încercând să respingă atacurile jucătorilor brezeni - ajutați și de condiția precară a terenului și de vântul puternic -, și așteptând oportunități de a pleca pe contraatac. La pauză a fost 0-0, repriza a doua fiind dominată, însă, copios de jucătorii brezeni, care au înscris de 3 ori și au ratat cel puțin 6-7 mari ocazii de gol dintre care două bare, ambele ale lui Șovăială, precum și având două goluri anulate. De remarcat că formația gazdă a reușit să egaleze în două rânduri, la 1-0 și 2-1, dar, până la urmă, superioritatea jucătorilor din eşalonul superior și-a spus cuvântul, ambele grupări considerând meciul ca unul reușit, din care au avut ce învăța. Pentru "tricolori" au punctat Vintilă (min. 60) și Vișan (min. 80 și 87).
În acest meci, Marius Vișan și secunzii săi au mizat pe următorii jucători: Petrescu - Cârciu, Soreanu, Basma, Neagu, Brânzea, Urdea, Drăgoi, Mușea, Vintilă, Șovăială. Au mai evoluat: D. Constantin - R. Coman, A. Coman, Duricu, Vișan, Bunea, Țigănuș.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere