marți, 6 ianuarie 2015

Iarnă... încinsă la Fortuna

Această pauză competiţională pare să fie destul de agitată la Fortuna. Deşi la primul ei sezon în Liga a doua Fortuna se află pe un meritoriu loc doi, totuşi, lucrurile nu sunt deloc simple, iar iarna aceasta pare destul de încinsă...
Odoroabă şi Aldea au demisionat de la echipă
Începând cu 1 decembrie 2014, secundul Ştefan Odoroabă şi preparatorul fizic Bogdan Aldea şi-au anunţat demisia, ei urmând să-l însoţească pe Eusebiu Tudor, tehnicianul instalat la Fortuna după promovare, în fotbalul arab. În schimb, va rămâne în staff-ul tehnic al Fortunei antrenorul pentru portari Cornel Cernea, cel mai probabil secund al "principalului" Aurelian Stamate urmând a fi Cătălin Gheorghe.
Mai mulţi jucători au oferte
Parcursul bun al Fortunei din prima parte a campionatului a evidenţiat mai mulţi jucători, astfel cu unii dintre ei au început să primească oferte, chiar de la cluburi din primul eşalon.
Cel mai cunoscut şi vehiculat nume este cel al lui Valentin Munteanu, Dinamo fiind interesată de un eventual transfer al "decarului" Fortunei. Dar mai sunt şi alţii...
Crişan şi-a reziliat contractul cu Dinamo
Fundaşul Horia Crişan, care a jucat 440 minute pentru Fortuna în eşalonul secund, şi-a reziliat contractul cu Dinamo Bucureşti, jucător de la care fusese împrumutat de Fortuna, astfel că şi împrumutul a picat. Astfel, Crişan nu se va afla printre jucătorii care vor participa luni, 12 ianuarie, la reunirea lotului formaţiie Fortuna.
"Satelitul", în discuţie...
Există mai multe discuţii privind utilitatea existenţei "satelitului" Fortunei, iar aducerea lui Cătălin Gheorghe în staff-ul primei echipe pare a da apă la moară speculaţiilor că s-ar putea merge până la retragerea echipei a doua din campionatul judeţean!
Oricum, mai multe clarităţi vom avea luni, 12 ianuarie, atunci când este programată reunirea lotului şi atunci când este de aşteptat să se elucideze câteva dintre necunoscutele de la acest moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu