marți, 6 ianuarie 2015

CS Cornu va avea parte de multe veniri şi plecări înaintea reluării campionatului

Pe 26 ianuarie, CS Cornu îşi va relua pregătirile în vederea continuării unui sezon care a început foarte greu, dar în care formaţia antrenată acum de Mihai Dinu se clasează pe locul 11, cu 19 puncte. Tehnicianul cornenilor se arăta mulţumit că a reuşit obţinerea realizării unui cantonament în a doua săptămână a lunii februarie,
cantonament care se va desfăşura pe durata a şapte zile, în localitate, dar, în schimb, era destul de îngrijorat de numeroasele modificări în componenţa lotului care se prefigurează. "Vor fi mulţi jucători care vor pleca de la Cornu, mai ales dintre cei care au venit crezând că aici sunt câini cu covrigi în coadă. Ne aflăm în discuţii cu mai muţi alţi jucători, chiar din întreaga ţară, inclusiv de la satelitul unei formaţii din primul eşalon, Pandurii Tg. Jiu, şi ne dorim să formăm o echipă tânără, dar valoroasă. Probabil că odată cu intrarea în cantonament vom începe şi o serie de meciuri amicale, dar un program complet al acestora va fi perfectat până la data reluării pregătirilor", ne-a precizat Mihai Dinu.

4 comentarii:

  1. Bine ca au crezut ca umbla cainii cu covrigi in coada, si au adus puncte pt echipa, si antrenorul care acum se debaraseaza de ei. Frumos Dl. Dinu, sau esti doar la comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne debarasam de nimeni.Noi le oferim conditii de liga 4.a.Cei care au pretentii mai mari pot merge la echipe care le pot satisface pretentiile financiare.Au adus puncte si au fost rasplatiti pentru asta.La Cornu sunt conditii pe care la putine echipe din judet poti gasi.Ei au beneficiat din plin de aceste conditii si pot beneficia in continuare.Nu cred ca exista vreun jucator la care clubul sa aiba vreo datorie,fac referire la jucatorii care au activat la echipa din momentul in care am ajuns eu.In incheiere tin sa precizez ca nu sunt la comanda nimanui,domnule Anoni,!!!
      MIHAI DINU

      Ștergere
  2. Ramai un anonim, faci niste afirmatii nefondate.In fiecare iarna echipele cauta sa isi intareasca lotul, asa vom face si noi. Vom renunta la jucatorii care nu au avut randamentul dorit si vom aduce alti jucatori tineri pentru intarirea lotului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dada nu esti LA comanda , due CE the forteaza Gavrila as aduci Negri LA echipa , stiu cine este Gavrila LSI create copii peste tot '

    RăspundețiȘtergere