duminică, 11 ianuarie 2015

Reunirea lotului Fortunei s-a amânat cu o săptămână!

Ceea ce prevedea preşedintele clubului Fortuna, Hacic Garabet, zilele trecute, s-a adeverit astăzi, atunci când conducerea singurei formaţii prahovene din eşalonul secund a decis amânarea cu o săptămână a reluării pregătirilor!
Principalul motiv este
acela al lipsei unei baze de pregătire pentru condiţiile meteorologice din acest moment, astfel încât conducerea şi-a mai luat un răgaz de o săptămână pentru găsirea unei soluţii.

15 comentarii:

  1. o fii oare acesta motivul sau ca echipa se va muta de la campina la galati????

    RăspundețiȘtergere
  2. poate la vară, că în pauza competițională nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. aporopo, ce se întâmplă cu adevărat la echipă, de ce știrile sunt așa de slabe?! Nu se vorbește direct, despre jucători, antrenori,parcă totul este în ceață...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce se intampla? Poate ar trebui spus...
      Ppersonal, am vorbit aproape in fiecare zi cu reprezentanti ai clubului Fortuna. Mi-au spus ce noutati sunt, cu ce probleme se confrunta, dar m-au rugat sa nu fac publice toate aceste lucruri, putand face rau echipei, decat dupa reunirea lotului, care ar fi trebuit sa aiba pe 12 ianuarie, atunci cand era asteptat si finanatorul echipei si se spera in lamurirea unor lucruri. Se intampla astfel de discutii neoficiale intre jurnalisti si oficiali... Ei bine, aceleasi discutii le-au avut si alti... sa le spun colegi, care nu au inteles sa faca acelasi lucru, ci au publicat mare parte a ceea ce au vorbit, laudandu-se apoi ca au anuntat ei in premiera cutare sau cutare lucru... In opinia mea, asta spune multe despre caracterul lor: ZERO!

      Ștergere
  4. deci sa intelegem ca sunt cat de cat adevaratele zvonurile despre mutarea echipei la galati? ne'am bucurat prea mult ca avm iar o echipa de fotbal in fotbalul asta mare din romania?

    RăspundețiȘtergere
  5. Neculai Alexandru, trebuie să spun că împărtășesc cu tine aceleași păreri despre ceea ce este bine și ce nu în cazul publicării unor amănunte nepotrivite din interiorul acestei echipe nou-promovate, mai cu seamă fără încuviințarea oficialilor clubului. Această echipă, care a făcut o figură mai mult decât frumoasă în turul campionatului, este păcat s-o arunci în bătaia de joc a unor iresponsabili mai cu seamă că este singura din eșalonul al doilea din Prahova. Probleme de tot genul sunt peste tot, adică și pe la cluburi de primă mărime în fotbalul românesc, asta nu înseamnă că neapărat trebuie să arătăm cu degetul.Măsurile prin care o societate, un club, o asociație le ia pentru reducerea cheltuielilor mi se par logice, indiferent pe umerii cărora apasă nedumerirea sau supărarea că, în fond, aceasta este economia de piață. Dincolo de aceste aspecte cred că cei de la Fortuna ar trebui să acorde pe mai departe atenție tinerilor ( care oricând pot aduce bani clubului) și nicidecum reînregimentarea unor foști jucători plecați aiurea! Restructurarea și reorganizarea acestui club prin renunțarea la angajați care consumă și nu produc, prin infuzia de tineret, cu răbdare și tact, se poate crește și construi valori. Or, când obiectivul unei nou promovate pare deja atins, este normal să nu se investească aiurea. Actualul lot, evident cu renunțările ieșite la iveală, dar fără plombarea cu ”vechituri”, în opinia mea, pare a fi o măsură benefică întrucât nimeni nu-i nebun să arunce cu banii pe geam.

    RăspundețiȘtergere
  6. echipa SC FORTUNA POIANA CAMPINA.....VA EVOLUA DIN SEZONUL URMATOR LA CLINCENI INLOCUIND ASTFEL ECHIPA FC CLINCENI CARE LA RUNDUL EI SA MUTAT LA PITESTI SUB DENUMIREA ACADEMICA FC ARGES||||| ASADAR DIN SEZONUL CARE VINE NOUL NUME AL ECHIPEI CAMPINENE VA FI FORTUNA CLINCENI SI BN INTELES VA JUCA IN MICUTA COMUNA DE LANGA BUCURESTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cu D-voastra ca principal finantator!!!...

      Ștergere
    2. Sa nu uitam terenul de la Clinceni,un teren mic pe care nu se poate arata valoarea unei echipe.

      Ștergere
  7. Sa se duca după csm sau unirea campina

    RăspundețiȘtergere
  8. Va meritati soarta sa ramaneti fara fotbal in campina niste imbarligatori si perversi

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar! oare cei care conduc destinele orașului Câmpina nu au nici un fel de apăsare pentru echipa de fotbal din localitate? Nu există o colaborare sănătoasă cu finanțatorul Radu Călin?! exemple prin care primăriile din țara asta susțin sportul sunt multe și chiar se găsesc și soluții dacă se dorește... na, fiecare cu sentimentul și apucăturile lui, dar și cu disponibilitatea financiară existentă...

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere