vineri, 16 ianuarie 2015

Bogdan Şandru, în probe la Pandurii Tg. Jiu

Clubul Fortuna Poiana Câmpina a primit o ofertă din partea formaţiei din primul eşalon Pandurii Tg. Jiu pentru fundaşul central Bogdan Şandru (foto). Deocamdată, cele două cluburi s-au înţeles ca jucătorul să se afle în pregătiri cu formaţia gorjeană până la 15 februarie, dată până la care Şandru trebuie să-l convingă pe Edi Iordănescu dacă merită să joace în prima ligă.
Pandurii Tg. Jiu se află pe locul 12 în clasamentul primei ligi, iar în aceste zile se află în cantonament la Izvorani. Bogdan Şandru urmează să se alăture în aceste zile gorjenilor, iar între 25 ianuarie şi 9 februarie se va afla în cantonamentul din Antalya al echipei, acolo unde Pandurii au programate 6 meciuri amicale.
În funcţie de evoluţiile lui Bogdan Şandru până pe 15 februarie, conducerile celor două echipe se vor aşeza din nou la masa negocierilor şi este posibil ca fundaşul central al Fortunei să joace din acest an în Liga I, primul meci al Pandurilor fiind programat pe 21 februarie, atunci când  gorjenii vor  primi vizita formaţiei CSU Craiova.
Pentru Fortuna, în actuala ediţie de campionat, Bogdan Şandru a jucat 956 minute, fără a înscrie nici un gol.
În schimb, a jucat în ambele partide din Cupa României, în prima dintre ele, victoria cu 3-0 de pe teren propriu în faţa formaţiei Unirea Târlungeni înscriind şi primul său gol oficial din acest sezon pentru Fortuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu