luni, 19 ianuarie 2015

Fortuna s-a reunit astăzi într-o atmosferă mai degrabă discretă

Vacanţa a luat sfârşit şi la Fortuna, în această după-amiază, la stadionul propriu având loc primul antrenament din 2015 al singurei formaţii prahovene din eşalonul secund.
Sub comanda noii conducerii tehnice, asigurată de principalul Aurelian Stamate şi secunzii Cătălin Gheorghe ("detaşat" de la echipa secundă, în locul lui Ştefan Odoroabă şi al preparatorului fizic Bogdan Aldea) şi Cornel Cernea, care se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor.
La primul antrenament au fost prezenţi 16 jucători: portarii Popescu, Gârlea şi Şerban, jucătorii de câmp Cioinac, Antohi, Minciună, Stancu, Honciu, M. Marin, Munteanu, Zsiga, Damian, Buhuşi, Birău, Dobrosavlevici, Năstase.
Miercuri sunt aşteptaţi alţi fotbalişti. În primul rând, cei care au fost aleşi de la "satelitul" desfiinţat - Răduţ, Băcioiu, Drăgan, A. Gheorghe şi Caramalău, apoi portarul Zegheru, revenit la echipă, dar şi alţi câţiva jucători, în general, tineri şi foarte tineri, care se vor afla în probe.
La momentul debutului pregătirilor din 2015, preşedintele clubului Fortuna, Hacic Garabet, a declarat: "La primul antrenament sunt cei 16 jucători care ne aparţin, miercuri urmând să mai vină alţi jucători, inclusiv de la fosta echipă a doua, care se vor afla în probe. Am discutat cu finanţatorul echipei şi le-am transmis şi jucătorilor să se pregătească serios, să încerce să-şi facă meseria cât mai bine, existând promisiunea că în jurul datei de 1 februarie se vor rezolva şi probleme financiare, adică le vor fi achitate restanţele. Sper ca cei mai mulţi dintre ei să înţeleagă, să dea dovadă de caracter şi împreună să ne îndeplinim obiectivul - locurile 1-6 la finalul sezonului regulat". În privinţa utilizării terenului sintetic de la Căminul Petrol, despre care am scris zilele trecute, Hacic Garabet a precizat: "Clubul Fortuna a depus o solicitare scrisă la Primăria Câmpina pentru găsirea unei formule pentru a putea să ne desfăşurăm o parte dintre antrenamente, poate şi meciuri amicale, pe acest teren. Încă nu am primit un răspuns, dar sperăm că se va găsi o formulă agreată de ambele părţi pentru folosire acelui teren. Până la urmă, noi considerăm că suntem echipa cea mai reprezentativă a zonei şi aşa cum s-a găsit înţelegere pentru echipele de juniori aparţinând celor două cluburi sportive din Câmpina, dacă se doreşte, se poate găsi şi pentru noi".
La rândul său, antrenorul Aurelian Stamate a precizat: "Este mai greu ca orice început, dar jucătorii s-au prezentat bine la acest prim antrenament, cu un tonus bun, iar dacă se rezolvă şi problemele financiare, atunci putem spune că suntem pe un drum bun. Din păcate, întâmpinăm probleme cu găsirea unor baze sportive pe care să ne antrenăm în această perioadă. Sper să se rezolve în privinţa accesului nostru pe terenul sintetic de la Petrol, acolo unde am avea condiţii destul de bune, mai ales dacă vor mai fi ploi sau chiar ninsoare, aşa cum este prognoza meteo. De altfel, intenţionam să mai disputăm un meci amical înainte de cel din 10 februarie, cu Flacăra Moreni, pentru a vedea la lucru, în condiţii de meci pe cei care vor veni în probe, dar suntem condiţionaţi de găsirea unui teren bun".

7 comentarii:

  1. Da de jucatorii care au plecat ce se aude???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand Bogdan Chipirliu!!!!

      Ștergere
    2. inteleg ca e la Berceni, via Otelul Galati, el fiind jucatorul acestei din urma formatii

      Ștergere
    3. de Sandru am scris ca e in probe la Pandurii Tg. Jiu

      Ștergere
    4. Alexandru Aldea nu isi va mai prelungi imprumutul de la Steaua si, cel mai probabil, va reveni la aceasta formatie, care il va redirectiona undeva unde sa joace

      Ștergere
  2. lam pierdut si pe chipirliu...se duce echipa asta de rapa..pacat dak dam cei mai buni jucatori ai nostri..

    RăspundețiȘtergere