miercuri, 28 ianuarie 2015

Telenovela privind terenul "Petrol" continuă. Regulamentul "copy-paste" după cămuna Bălăuşeri!

Telegescu - consilierul "copy-paste"
Deja e prea mult, s-a întrecut orice măsură! Terenul "Petrol" din Câmpina pare blestemat, pentru că şirul neregulilor pare fără sfârşit! Iar când vorbim despre nereguli, ne referim la ilegalităţi, prostii, dar - iată! - şi la plagiat! Da, plagiat, pentru că vom demonstra în rândurile următoare că regulamentul care va fi discutat mâine în şedinţa Consiliului local Câmpina este "copy-paste", după un regulament deja existent şi aprobat de Consiliul Local al comunei Bălăuşeri - Mureş încă din 2012!
Nu are rost să ocup spaţiul şi nici să pierd timpul cu ruşinea de regulament, copiat de la Bălăuşeri. Cine vrea să se convingă îl invităm să staudieze cele două linkuri.
Regulamentul de la Bălăuşeri - aici.
Regulamentul propus de consilierul Telegescu şi care va fi discutat mâine - aici.
Acum, lucrurile sunt mult mai grave şi credem că a venit momentul să se ia şi măsuri! Dacă cel care a făcut acest lucru nu are bunul simţ să-şi retragă regulamentul "copy-paste" "made in Bălăuşeri" sau să-şi dea demisia (cel mai firesc lucru), atunci ar trebui găsite soluţii pentru ca municipiul Câmpina să nu se mai facă încă o dată de râs!

21 de comentarii:

  1. Wowww! Cea mai tare faza! Sunt curios ce va mai spune acum consilierul cu tupeu maxim si cu raspunsuri smecheresti la orice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl telegescu , de la salariat la Tco campina sectia sdv - a ajuns mare consilier in primărie. A fost in conducera formatiei unirea campina . a distrus-o . a făcut tot posibilul si a terminat si pe csm . acum ce vrea sa mai termine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar si-a aranjat fata in primarie cu toate calitatile ei ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati decimat si continuati sa distrugeti tot sportul campinean datorita unui primar care toata viata lui s-a ferit de cuvantul "sport". In Campina au fost 15 echipe de fotbal , lupte greco-romane, lupte libere ,box, judo, karate, volei,handbal,baschet,motoviteza, motocross, atletism,popice(cu campion mondial) ,bob si bine inteles sportul de masa. Domnule primar si domnilor consilieri fara sa tineti seama ca sportul este foarte important in societatea romaneasca l-ati exterminat aproape in totalitate si continuati sa puneti piedici acestei activitati.RUSINE DOMNILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate, aveti mare dreptate! Ba mai mult, va spun din proprie experienta, daca indraznesti sa le atragi in vreun fel atentia pe acasta tema, devii "dusmanul poporului", pe care ei se considera a-l reprezenta! Aveti dreptate, RUSINE DOMNILOR!

      Ștergere
  5. PLAGIAT...!!! De unde ce? Ce acest regulament este cumva o opera de arta, un film, o carte etc....???? Mai oameni sa fim seriosi. Toul este tipic romanesc. Cand unul face ceva, nu conteaza ca e bine sau nu, gata ne apucam de el. Bravo Dl. Telegescu, felicitari pentru acest regulament, despre care am citit ca a fost si aprobat, stire care inca nu apare in acest blog, probabil mai dureaza. Dl Tegescu are dreptate maxima....Acest teren nu se mai poate utiliza gratis ...Felicitari Dl Telegescu pt initiativa, inca odata exact ca la Unirea Campina demonstrati ca sunteti corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu e plagiat, cum se numeste actiunea de ai insusi ceea ce a scris altcineva si a prezenta ca fiind rodul creatiei tale? Apoi, poate nu stiti, consilierul "copy-paste" a recunoscut in plenul sedintei Consiliului Local ca s-a inspirat! E nesimtire, atat vreme cat puteti compara cele doua linkuri si vedea ca diferentele sunt nesemnaificative!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  7. Ce treaba are Telegescu cu desfintarea lui Unirea el a facut munca in folosul comunitati , echipa a desfintat-o cei care conduc orasul din umbra si trag fraiele dupa bunul plac , si-au batut joc de munca unor oameni care au luat echipa de jos si au promovat-o printre care si Telegescu . Echipa a desfintat-o oligarhul Câmpinei prin locotenenti lui care au infundat puscaria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce Telegescu a fost condamnat pentru ceva de a facut munca in folosul comunitatii? Si daca il cunoasteti, puteti sa ne dati un exemplu cand a facut Telegescu ceva gratis?

      Ștergere
  8. Dar cum se numeste atunci can nu scrii cine a patronat unirea campina in divizia ce. La desfiintare. Dezinformare sau teama.. Lovim intr-un consilier dar nu avem curajul sa spunem adevarul oamenilor. Sa deschidem un subiect corect...???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad legatura cu Unirea, dar daca asta vreti... spuneti dvs daca stiti cine este vinovat pentru desfiintarea clubului Unirea!
      Totul este s-o faceti decent, documentat (dovedit) si in limita decentei, nu asa cum comenteaza unii si altii pe aici, doar jignind si injurand, pentru ca au fost descopriti ca plagiatori, ei facand parte din Comisia de... Cultura a CL!

      Ștergere
  9. Iar a intrat Telegescu si se pupa in cur singur?

    RăspundețiȘtergere
  10. Telegescu e mereu dupa Tiseanu... Poate se duce dupa el si la puscarie ca ne-am cam saturat de ifosele si figurile lui si ale fetei lui...

    RăspundețiȘtergere
  11. Daniel Telegescu:
    Domnule Sandu dupa cum bine stiti eu imi semnez comentariile si mai mult imi cunoasteti IP-ul a-ti putea opri comentariile care spun ca ma pup singur dar nu va permit sa ma denigrati in felul acesta mai mult va permiteti sa folositi cuvantul nesimtit la adresa mea va rog foarte mult sa tineti seama de faptul ca respectul nu ar trebui sa va lipseasca si diferenta de varsta si de multe altele va obliga ,ce a-ti dorit sa faceti cu acest articol nu stiu dar:
    1.Nu am lucrat nici o secunda in TCO sectia SDV sau in alta sectie a acestei societati.
    2.Nu am distrus Unirea ci am construit-o asa cum bine stiti si puteati contracara fiind foarte mult timp pe langa echipa(dumneavoastra),lupta mea in CL pentru ca Unirea sa nu fie desfiintata,munca zi si noapte pentru promovare.Iar in privinta CSM-ului nu am avut nici o legatura am participat la meciuri ca spectator si am votat in CL tot ce sa promovat in ajutorul acestei echipe ,pentru ca asa cum ma cunoasteti am iubit sportul si fotbalul in general pe care l-am practicat cu placere.
    3.Am recunoscut in sedinta ca m-am inspirat din mai multe surse printre care si sursa pe care a-ti spus-o si care este problema ca am luat lucruri bune facute de altii si legale pe care le-am transpus la proiectul pentru regulamentul terenului nostru care pentru toata lumea era ,,clar"ca se va da unei firme private fapt pentru care ma intreb daca nu si dvs.va numarati printre cei care va doreati ca acest teren sa ajunga in administrarea unei echipe pe langa acum sunteti mare sustinator acum fiind suparat poate ca nu sa intamplat asa.
    4.Folositi cuvantul plagiat(asa cum am spus si in sedinta de CL)celor care si-au facut lucrarea de doctorat,cereti-le demisia acelora dar de a cere sa imi dau demisia si de a ma catadicsi cu ,,consilierul copy-paste pana la injuriile si cuvintele calomnioase pe care le promovati pe ziarul dvs.este cale lunga.
    5.Vad ca anumite comentarii le stergeti cred ca erau comentarii murdare si de aceea le stergeti?
    5.Va atrag de asemenea atentia ca sunteti raspunzatori pentru cuvintele de calomnie din articol cat si pentru comentariile anonime pe care le promovati de aceea in incheiere va anunt ca voi adresa unui avocat pentru a va intenta un proces sau macar o plangere penala pentru toate acestea.
    Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi cat mai placuta sau cel putin la fel de placuta cum este a mea cand vad ce se intampla pe ziarul dvs.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este util un dialog in cazul de fata, pentru ca - de exemplu - nu e treaba mea sa raspund unde ai lucrat sau nu, ce a ai facut pentru Unirea sau nu (sa spun si pe ce bani?) si altele...
      Totusi, punctez doua lucruri:
      1. Daca demonstrez ca sursele unor comentarii pe care nu ti le asumi sunt aceleasi cu cea de la comentariul pe care il semnezi, ce vei face?
      2. Nu inteleg de ce ai nevoie sa consulti un avocat, atata vreme cat tu esti jurist?
      PS - Intr-o lume civilizata - da, stiu, nu e cazul - un consilier care mai si recunoastea ca "s-a inspirat" in realizarea unui document copiat cuvant cu cuvant, nu ar mai fi avut obrazul sa aiba tot el atatea comentarii, ci si-ar fi dat demisia! E atat de simplu!

      Ștergere
  12. Telegescu e consilierul ala care se baga in toate pozele langa Tiseanu? Si care si-a angajat fata in primarie? Si care nu-si incaseaza indemnizatia pe card, ca ceilalti consilieri, pentru a nu plati taxa de 2-3 lei? Aaa, este clar... Era cel mai in masura sa realizeze un astfel de regulament... E foarte... buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Telegescu, doua lucruri si terminam repede. 1 respectul se castiga nu se cere si 2. La respectul si statutul pe care pretindeti ca il aveti trebuia sa stiti ca s-a se scrie cu cratima... Ce ziceti domnule cinsilier? Am dreptate sandule?

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere