duminică, 18 ianuarie 2015

Terenul sintetic de la Căminul Petrol nu poate fi închiriat! Legal!

Mai multe echipe am văzut că iau în considerare posibilitatea de a juca meciuri amicale şi chiar de a desfăşura antrenamente pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol din Câmpina. Din păcate, chiar dacă starea vremii ar permite topirea gheţii care este acum peste suprafaţa sintetică, nici o echipă nu poate beneficia LEGAL de folosirea acestui teren! Dintr-un motiv foarte simplu - nu are de la cine închiria LEGAL terenul în cauză!
De altfel, investiţia de 9 miliarde lei vechi nu a fost încă nici măcar recepţionată şi nu s-a făcut nici o inaugurare, iar problemele - multe şi grave - probabil că vor mai amâna inaugurarea, cel puţin până dă colţul ierbii...
Din păcate, s-a ajuns în această situaţie extrem de neplăcută, cel mai probabil din vina mai multor factori. Cert este că în momentul de faţă nimeni nu se ocupă LEGAL de acest teren şi nici Primăria Câmpina, cu care unele cluburi au luat legătura, nu are prea multe pârgii.
Mingea este în terenul Consiliului Local Câmpina, care ar trebui să decidă rapid o soluţie pentru administrarea acestui teren, care să înceapă să şi producă. Mai multe detalii despre situaţia juridică a acestui teren şi complicaţiile acestei investiţii găsiţi pe campinaph.ro.

11 comentarii:

  1. HA-HA-HA, de râsul curcilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar Hagianu ce are la mana de face pe seful pe acolo, el incuie, el descuie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o intrebare buna! Poate raspunde chiar dl. Hagianu!

      Ștergere
    2. Cred ca Hagianu primeste foloasele pentru sprijinul pe care i l-a dat in campania lui Tiseanu. Nu el i-a indemnat pe parinti sa voteze cu Tiseanu ca... "o sa fie bine"?! Iata! E bine, pentru el...
      Mama lor de hoti... La toti!

      Ștergere
  3. Din cate stiu eu, pe acest teren au loc antenamentele echipelor de juniori de la CSM Campina si de la HM. Ei in ce baza isi desfasoara acolo antrenamentele? Cui platesc chirie? Sau cine le-a permis sa intre pe acest teren?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu a ramas mai degraba o situatie mostenita, care merge din inertie... Nici unul dintre cele doua cluburi amintite nu plateste nici un leu chirie.

      Ștergere
  4. Eu stiu ca Hagianu imparte banii pe care ii incaseaza la acest teren cu Fratila, care i-a promis (si oferit) protectie! Sunt bani negri, ca nici unul dintre ei nu plateste impozite! De ce sunt tolerati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o acuzatie foarte grava. Aveti informatii certe in aces sens sau doar ati auzit?
      In privinta tolerantei...

      Ștergere
    2. Pai una-doua, ori vine Fratila la teren, ori vine Hagianu la noul sediu al lui Fratila, de langa Salcie. Sigur, daca ii intrebi, discuta despre viitorul sportului campinean, nu isi impart bani!!! Vai de mama lor!

      Ștergere
  5. Vorbiti de Hagianu parca e "buricu' pamantului";nu el e vinovat ca Primaria il lasa pe teren,ca Primaria ii da bani pe legea 350 cand el ia bani la copii,cand a luat bani dela Societatea Cameron sa-i lase pe TERENUL PLATIT DE CAMPINENI sa-si aniverseze nu stiu cati ani de activitate.Rusine domnilor din primarie ca permiteti asa ceva! Daca primarul nu vede ,atunci viceprimarul ca d'aia exista functia asta ,ar trebui sa vada.RUSINE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere