sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Brezenii s-au reunit astăzi

În această dimineață, la stadionul „Parc” din Breaza, lotul Tricolorului s-a reunit după mai bine de o lună de vacanță, sub comanda lui Marius Vişan. Pentru început, jucătorii au discutat cu echipa tehnică și conducerea clubului detalii legate de abordarea returului de campionat, după care au avut în program un antrenament de reacomodare la efort fizic, pregătitor pentru mult mai dificilele ședințe de lucru ce vor urma. Spre final, jucătorii prezenți la reunire s-au împărțit în două echipe și au încins o „miuță” pe cinste, pe o jumătate de teren.
Puține noutăți pentru lotul brezean
Până în acest moment, nici un jucător nu și-a anunțat în mod clar intenția de a părăsi gruparea din Breaza, în afara lui Cojocaru, care a părăsit țara noastră pentru a lua drumul Spaniei. La primul antrenament, în schimb, au apărut trei fotbaliști noi: Alexandru Neagu (fundaș, născut în 1987, sosit de la AFC Brebu), Radu Coman (fundaș, născut în 1996, de la Fortuna II Poiana Câmpina, fratele lui Andrei Coman, fotbalist ce evoluează de asemenea pentru formația antrenată de Vişan), și Rareș Alexe (mijlocaș, născut în 1997, de la Carpați Sinaia), nici o mutare nefiind, însă, concretizată până acum, dar toate având șanse de reușită, lotul putând fi completat și cu alți fotbaliști. 
Pe de altă parte, lista absenților i-a cuprins pe Șovăială, Țigănuș, A. Coman sau Basma, cu toții absentând, însă, motivat.
Robert Săvulescu, antrenor secund
Modificări au avut loc și în staff-ul tehnic al formației brezene. Astfel, pe lângă Vasile Stere și Gheorghe Constantin, ce se va ocupa și în continuare de pregătirea portarilor, „principalul” Marius Vișan va fi secondat și de tehnicianul Robert Săvulescu; acesta a pregătit, în prima parte a sezonului, pe AFC Brebu, făcând echipă, în trecut, și cu Ion Burchi, pe banca tehnică a  formaţiei FC Bănești.
Primul amical, pe 7 februarie
Conducerea tehnică a stabilit ca prima partidă de verificare să aibă loc sâmbătă, 7 februarie, fiind căutat, în acest sens, un adversar. În funcție de condițiile meteo, se dorește organizarea acestui meci fie pe terenul oponentului, fie pe sinteticul de la Colegiul „Constantin Istrati” din Câmpina, pentru ca suprafața de joc să fie protejată până în momentul reluării competițiilor oficiale, în jurul datei de 1 martie, când va avea loc turul al patrulea al Cupei României, competiție în care formația brezeană își dorește să ajungă cât mai departe.
Lotul prezent la reunire:
Petrescu, D. Constantin - portari
Soreanu, Fl. Voinea, Brânzea, Cârciu, Drăgoi, Duricu, Bunea, Vintilă, Mușea, Urdea, Vișan, Alexe, A. Neagu, R. Coman - jucători de câmp
Absenți: Șovăială, Țigănuș, A. Coman, Basma.
 Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

3 comentarii:

  1. Pacat de Negotei ca lati dat afara era un jucator bun care facea fata pe orice post la aceasta echipa

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuia sa.l dati pe negotei afara va putea ajuta foarte mult copilul ala avea viitorul in fata putea sa faca ceva in cariera e un baiat destul de serios

    RăspundețiȘtergere
  3. Negotei te mai lauzi mult pe aici???

    RăspundețiȘtergere