miercuri, 1 aprilie 2015

Hagianu are de dat peste 350 milioane lei vechi pentru a mai putea intra pe "sinteticul" Petrol

Un raport de audit din cadrul Primăriei Câmpina realizat la Casa Tineretului, care are în administrare şi terenul sintetic de la Căminul Petrol, a descoperit mai multe nereguli în gestionarea situaţiei acestui teren. Ei bine, concluzia auditorilor a fost că s-a creat un prejudiciu, clubul Hagianu Mircea Junior Câmpina fiind dator cu 35.865 lei, adică peste 350 milioane lei vechi. Primarul municipiului Câmpina a aprobat raportul comisiei de audit, implicit şi concluziile acestuia, astfel că începând de astăzi, Casa Tineretului se va îndrepta împotriva clubului condus de Mircea Hagianu pentru recuperarea celor peste 350 milioane lei vechi. De asemenea, primarul a făcut recomandarea ca Hagianu Mircea Junior Câmpina să nu mai fie primit pe terenul sintetic de la Petrol până nu se va stinge prejudiciul descoperit de audit intern din Primăria Câmpina.
UPDATE - Vă reamintesc că astăzi este 1 aprilie!

10 comentarii:

  1. Si Hagianu are partea lui de vina, dar mai vinovati sunt cei care i-au permis accesul fara bani pe acest stadion. Iar cand de multe ori a fost vorba de trocuri, de genul, te las pe teren, ca ma sustii in campania electorala, atunci vinovati sunt si unii si altii! Si sa plateasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai muşcat-o azi este 1 aprilie si dupa obiceiul bun a lui sandu Incearca sa ne pacaleasca

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiseanu a uitat cat l-a ajutat Hagianu in campanie! Rusine! Dar constata ca si Hagianu este un fel de Fratila! La atatia bani e clar ca nu a platit niciodata! Dar cine i-a permis sa foloseasca acest teren, e la fel de vinovat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa ii trebuie! Afara!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar CSM-ul lui corectu asta de Guran nu are datorii, ca si ei tot "moca" au jucat pe Petrol, la fel ca Hagianu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuia sa plateasca odata si Hagianu!

    RăspundețiȘtergere
  7. rusine era asa arogant si inganfat el cu antrenorii lui de nici cu avionul nu-i ajungea-i la nas este liber terenul de le irep

    RăspundețiȘtergere
  8. sa se duca la brebu sa faca acolo scoala de fotbal cu cei de acolo ar fi o ideee foarte ok

    RăspundețiȘtergere