sâmbătă, 11 mai 2013

Bogdan Onuţ va părăsi în vară CSM-ul...

Antrenorul liderului autoritar al campionatului judeţean, CSM Câmpina, Bogdan Onuţ (foto) nu va mai continua din vară în proiectul CSM, care se va transforma în ACSM, devenind (aproape cert) echipa municipiului Câmpina, care o va "absorbi" şi pe Unirea.
Fostul jucător de la Dinamo, tehnicianul formaţiei câmpinene a câştigat de curând la Loteria Vizelor, astfel că din vară va pleca împreună cu familia în Statele Unite ale Americii. deja şi-a rezolvat cea mai mare parte a problemelor, inclusiv găsirea unui loc de muncă, Onuţ urmând ca şi în Statele Unite să se ocupe tot de antrenorat, dar la nivel de juniori.
În aceste condiţii, lupta pentru ocuparea funcţiei de antrenor principal la viitorul ACSM rămâne deschisă, chiar dacă tehnicianul Unirii, Florin Stăncioiu are contract până în vara anului 2014, dar este greu de crezut că va fi acceptat de Nistoroiu. Oricum, un subiect care rămâne deschis...

2 comentarii:

  1. Cred ca cel mai nimerit in locul lui Onut ar fi nea Mircea Hagianu, care am auzit ca a incheiat socotelile cu echipa feminina de la Brazi (se vorbeste ca l-a facut Lazar de la Comiisia de disciplina a AJF).

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios, nea Mircea nu le mai antreneaza pe fetele de la Brazi? Cine e in locul dansului....cine stie amanunte?

    RăspundețiȘtergere