vineri, 17 mai 2013

Cupa "Barbu Ştirbei" a fost câştigată de Şcoala "Cuza"

Astăzi, pe terenul artificial de minifotbal din apropierea Casei Tineretului a avut loc ediţia din acest an a Cupei "Barbu Ştirbei" la fotbal pentru elevii din ciclul gimnazial. De la bugetul local a fost alocată suma de 1.000 lei, la întrecere participând echipe reprezentând 6 şcoli generale din Câmpina.
Competiţia a fost câştigată de echipa Şcolii Gimnaziale "Cuza" (nr. 8), care a învins în finală, cu scorul de 4-2, după lovituri de departajare, formaţia
Şcolii Centrale (nr. 2). Pe următoarele locuri ale clasamentului s-au situat echipele Şcolii "Ion Câmpineanu" (nr. 1), Şcolii "Hasdeu" (nr. 7), Şcolii generale nr. 3 şi Şcolii Generale nr. 6 (Mecanică 2). Toate partidele au fost arbitrate de antrenorul câmpinean Mircea Hagianu, care are mai mulţi jucători de la clubul său, HM Junior, printre componenţii echipelor şi care a fost atent şi la eventuale noi talente.
Ocupanta primului loc a primit un frumos trofeu, primele trei clasate au primit medalii, iar fiecare echipă participantă a primit o diplomă şi o minge de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu