joi, 16 mai 2013

Iulian Călin arbitrează mâine partida Unirea Târlungeni - Unirea Câmpina

Contând pentru etapa a 24-a a Ligii a 3-a, partida de mâine dintre Unirea Târlungeni şi Unirea Câmpina va fi arbitrată de o brigadă argeşeană, care va fi condusă de Iulian Călin (foto) (Ştefăneşti). Acest arbitru a mai condus formaţia câmpineană în prima etapă a returului, la meciul de pe stadionul "Astra" din Ploieşti cu liderul Fortuna Brazi. Atunci, apropiaţii grupării câmpinene au fost nemulţumiţi de arbitraj, mai ales de eliminarea prematură a lui Maria, care a înclinat decisiv balanţa jocului, Iulian Călin fiind acuzat că a flueirat în favoarea Fortunei. Interesant este că Iulian Călin are nu numai ocazia să se "revanşeze" faţă de Unirea Câmpina, dar dacă este un apropiat al grupării Fortuna Brazi, aşa cum au lăsat să se înţeleagă la momentul meciului direct oficialii clubului câmpinean, atunci... Unirea Câmpina va avea
de câştigat în deplasarea de la Târlungeni.
Iulian Călin va fi ajutat la Târlungeni de Andrei Ciuciu (Piteşti) şi Nicuşor Marin (Suseni-Argeş), observatori fiind Iuliu Vereş (Sf. Gheorghe) - pentru arbitraj, şi Mihai Basarab (Slobozia) - pentru joc.
În acest retur, Iulian Călin a arbitrat 4 jocuri în Liga a 2-a şi unul (cel deja amintit) în Liga a 3-a, fiind în acelaşi timp arbitru de rezervă la 3 jocuri din primul eşalon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu