sâmbătă, 11 mai 2013

Liga a 3-a. Unirea Câmpina - Argeşul Piteşti 1-1

Marcatori: Camara 26 - Nilă 89.
Unirea Câmpina: Anghelache - Ir. Dumitru, Lungu, B. Şandru (cpt), Stanca - Maria, Savu, Dobrinoiu (83 Neagu), Şaucă (60 Ruptureanu) - Bica (60 Stăncescu), Camara (40 Băcioiu). Rezervă neutilizată: Stroescu. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palancianu (secunzi).
Argeşul Piteşti: Vlăsceanu - Enache, Stănescu, Avramescu, Baicu (74 Hapaină) - Călin (76 Rădescu), Diţă (cpt), Deliu (54 Paraschivescu), Beuran (54 Bucuroaia) - Nilă, Stan. Rezerve neutilizate: Mușat - Bărbulescu, Mocanu. Antrenor: Cristian Negru.
Cartonașe galbene: Șaucă 21, Bica 45, Lungu 74, Ir. Dumitru 90+2 - Stan 27, Deliu 35, Beuran 42, Avramescu 81.
Arbitri: Adrian Vizireanu (Buzău) - Mihai Ungureanu, Mihaela Militaru (București).
Observatori: Ovidiu Comșea (Sibiu) - pentru arbitri, Marian Popescu (București) - pentru joc.
Înaintea partidei de la Târlungeni, Unirea Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Argeșul Pitești. Pornind ca favorită, mai ales după ce în tur câștigase la Pitești, Unirea
a controlat începutul partidei și a deschis scorul prin Camara, în minutul 26.
După pauză, Unirea aproape că nu a mai contat deloc în atac, în vreme ce piteștenii au trecut încet-încet la cârma jocului. Mai mult, câmpinenii au părut a face un pas în spate, schimbările efectuate de Stăncioiu fiind mai degrabă defensive. Așa se face că ocaziile au început să apară la poarta lui Anghelache, depășit în minutul 59, atunci când Călin a trimis din apropiere, dar B. Șandru a respins in extremis, de pe linia porții. În minutul 89 s-a produs și inevitabilul, după desfășurarea jocului din repriza secundă, atunci când Nilă a egalat cu o frumoasă lovitură de cap, din excelenta centrare a lui Hapaină.
Din păcate, așa cum s-a jucat în această după-amiază, Unirea Câmpina pare departe de a putea furniza o surpriză frumoasă la Târlungeni, dar elevii lui Stăncioiu, Plăvache și Palancianu au demonstrat că se pot mobiliza în momentele cheie și pot oferi rezultate extrem de valoroase. În primul rând pentru ei... Iar vinerea viitoare, la Târlungeni, vor avea tot interesul să-și treacă în cont o victorie!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu