vineri, 3 mai 2013

Teodora Albon va arbitra finala Womens Champions League

Veste importantă pentru arbitrajul românesc: o brigadă din România va arbitra pentru prima dată în istorie finala Womens Champions League. Brigada va fi formată din Teodora Albon (foto) - Petruța Iugulescu, Mihaela Gomoescu Țepușa - Cristina Dorcioman. Finala va avea loc la Londra, pe arena formației Chelsea, ”Stamford Bridge”. Detalii despre stadion și oraș, aici.
În ultimul act al Womens Champions League se vor întâlni formațiile VfL Wolfsburg și Olympique Lyon, întâlnirea fiind programată pe 23 mai, de la ora 21.30 (ora României), cu numai două zile înaintea finalei Champions League.
În sezonul care se încheie acum, Teodora Albon a arbitrat mai multe partide în Womens Champions League: Rossiyanka - ADO Den Haag 1-2, pe 4 octombrie anul trecut, în grupe; Verona - Malmo 0-2, pe 7 noiembrie anul trecut, tot în grupe; Torres - Arsenal Londra 0-1, pe 27 martie anul acesta, în sferturi. De asemenea, în acest an, clujeanca a mai arbitrat la începutul lunii martie la Algarve Cup, iar în vară va fi prezentă la Campionatul European Feminin din Finlanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu