sâmbătă, 24 mai 2014

Bătaie generală la Poienarii Burchii

În această după-amiază, în Liga C Prahova, Seria Teritoriu, partida AS Poienarii Burchii - AS Puşcaşi s-a încheiat în minutul 80, după o bătaie generală şi după ce a fost chemată Poliţia prin 112. Ce s-a întâmplat?
Martori oculari ai evenimentelor de la Poienarii Burchii susţin că doi oameni de pe băncile tehnice ale celor două echipe au avut o dispută verbal. S-a ajuns imediat la înjurături, la îmbrânceli, iar de aici până la o bătaie generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe nu a mai fost decât un pas. Între timp, a fost apelat Serviciul 112, Poliţia sosind la faţa locului într-un interval de timp destul de scurt, dar după ce lucrurile se calmaseră.
Jocul nu a mai fost reluat, arbitrul Alexandru Vulpe punând capăt partidei. Acum, cazul va ajunge pe masa comisiilor lu' "Don Lică", cel mai probabil soluţia cea mai bună fiind de a se acorda meci piedut cu 3-0 ambelor echipe.

Un comentariu:

  1. Pe masa lui "Don Lica" si "Zapacit Negoita" va aparea... cate un DAR! ''Tuiculita" sau lovele!Functie de spaga se va da si o decizie ONEROASA! Excluderea unei astfel de comisii, care va aplica eronat Regulamentul in aceasta speta, ar trebui sa fie desfiintata!
    De urmarit acest caz...

    RăspundețiȘtergere