sâmbătă, 31 mai 2014

Liga B Prahova. CSC Poiana Câmpina - Victoria Bordeni 3-2

În această după-amiază, într-un meci desfăşurat la Proviţa de Sus, CSC Poiana Câmpina, antrenată de Alin Postolache (foto), a învins cu scorul de 3-2 pe Victoria Bordeni, prin golurile marcate de Nedelcu (2) şi Bârligă.
Poienarii au jucat în acest meci în următoarea alcătuire: Bucuroiu - Dumitru, Stoian, Neagu, Bârligă, G. Mihai, Achim, Plumb, Moraru, Tăbăraş, Nedelcu. Au mai jucat: Fulgeanu, Mosor şi Manolache.

5 comentarii:

  1. Singurul antrenor care la avut CSC POIANA PANA ACUM ! e singurul care a participat la antrenamente si la deplasarile echipei.Respect ALIN POSTOLACHE !

    RăspundețiȘtergere
  2. Poiana a batut la fotbal Bordeniul la pumni!;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo... felicitari intregii echipe si dl.antrenor Alin Postolache un om care are caracter stie meseria de antrenor si mereu a fost alaturi de baieti..deplasari antrenamente si tot ce inseamna CSC.POIANA !!!....Unicul antrenor adevarat al CSC.POIANA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dl.Alin Postolache pregatea echipa,in primul an cand echipa Poiana s-a infiintat si tot in acel an,echipa a si promovat...datorita lui si nu al luj Cristi Dumitru,care mai nou nu se asociaza cu ultimele rezultate!pai cum sa te asociezi cand nu ai facut un antrenament cu baietii si ai stiut doar sa jignestj si sa te lauzi ce 'mare esti' in fotbalul asta inventat probabil tot de tine!Alin Postolache...mare fotbalist,mare caracter si un bun antrenor!

    RăspundețiȘtergere
  5. O rusine de meci...ei au inceput si ei si-au luat bataie..

    RăspundețiȘtergere