joi, 22 mai 2014

O nouă "castană fierbinte" pe masa lui "Don Lică"!

La semifinalele fazei judeţene a Cupei României, la partida Petrolistul Boldeşti - CS Păuleşti, s-a formulat o contestaţie, care l-a vizat pe unul dintre jucătorii care evoluaseră la CSM Câmpina, Mihai Tudor. Cazul este destul de controversat, sunt destul de multe lucruri neclare în privinţa documentelor care au dus la legitimarea acestui jucător, astfel că
pe masa lui "Don Lică" se află acum o "castană fierbinte"! Se va "frige" "Don Lică"? Sau "rezolvă" cazul cu mâna altora, aşa cum face de cele maii multe ori atunci când este vorba de "castane fierbinţi"...

9 comentarii:

  1. ETAPA 29 a fost ultima etapa cind jucatoru TUDOR putea fi legitimat,[pentru ca intra in cele ultime 6 etape cind nu mai putea fi legitimat]data de 13.05.2014 etapa intermediara MARTI,iar pe data de 17.05.2014 jucatorul TUDOR a jucat cu echipa csm cimpina le baza lu CHIRITA cu echipa BUCOV unde este COJOCARU sef[a fost trecut pe foaia de joc la pozitia 3],contestatia cred ca e clar nu putem so pierdem,dar trebuie luate masuri nu se mai poate e prea de tot.nea SILVICA intra bre in iei ca astia face ce vor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este asa nu numai jucatorul trebuie sanctionat dar si clubul Petrolistul Boldesti. AJF Prahova trebuie sa dea un raspuns cat mai repede iar in cazul de fata 3-0 pentru Paulesti. Sesizati si FRF urgent. Daca se fac matrapazlacuri toti de la AJF trebuie dati afara si legati.

      Ștergere
  2. Cine a facut contestatia si care au fost motivele? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum este posibil ca la un joc in care arbitrul asistent nr 2 ii semnaleaza centralului ca se face cea de-a 5 a schimbare, ii spune , intra in teren , asta ii intoarce spatele si reia jocul...si presedintele lor il trage la raspundere pe asistent ????halal fotbal!!! Halal presedinte!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai tudor nu avea drept de joc paulestiul trebuie sa castige

    RăspundețiȘtergere
  5. ca sa linisteasca treaba,precis ca PAULESTIUL nu va mai sustine contestatia.nea TITI dormi linistit ai scapat si de data asta dar foaia de la arbitrii va ramine.

    RăspundețiȘtergere
  6. In cazul in care ati semnalat acest aspect,nici nu mai trebuie contestatie!!!!!A.J.F.-ul trebuie sa se sesizeze din oficiu,iar toate meciurile in care a jucat Tudor sunt pierdute de Boldesti!!!Clar si fara discutie,ca sa nu mai spunem ca in momentul legitimarii,cei ce au facut asta stiau ca Tudor nu are drept de joc,dar ca intotdeauna au spus "lasa ca fraierii nu se prind"!!!Sau cel putin asa cred ei!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Lasati presedintele in pace! A fost "zburat" de la baza sportiva Strejnic! A ''aterizat" la...VOINTA! Doar are si "aripi"! Care "aripioare" il coordoneaza inspre... Pielari! Pe, NEWE! Dar cu "trotineta" de la... FRF! In timpul programului de lucru pentru... CONPET! Zilnic!
    La Strejnic a predat gestiunea - ce mai ramasese acolo - si a preluat, la Vointa, "ramuri" , chipurile, sportive! Aici "directorasul" de la CONPET l-a instalat, cu salariu bun de tot, pe Crangasu! In vreme ce antrenorii de la ramurile sportive - cu exceptia lui Cornel Popa la ciclism, ceilalti au fost disponibilizati - omul de casa al directorului are ca angajati... doua persoane?! Si un pontaj... mama, mama! Pentru el!
    Copiat, la indigou, Negoita ii da presedintelui "lectie de circ" privind (numai) spre... buzunarele celor care, permanent, se lovesc - nu de minge sau adversari - mereu de REGULAMENTUL competitiei! Cunoscut numai de "gasca" care, ETAPA DE ETAPA, dezonoreaza fenomenul fotbalului prahovean! Si Federatia Romana de Fotbal ar trebui sa fie trasa la raspundere!

    RăspundețiȘtergere
  8. dl si panaite la plopeni este in aceasi situatie si as ploiesti a facut contestatie si asteapta raspuns si radu burloiu la cornu la fel niste escrocherii

    RăspundețiȘtergere