marți, 27 mai 2014

Petruţa Iugulescu a fost delegată la turneul final al Jocurilor Olimpice de Tineret din China

Petruța Iugulescu (foto), 34 de ani, a primit invitația de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, din august 2014. Asistentul FIFA va face parte dintr-o brigadă ce are în componență două britanice: Morag Pirie (Scoția, 38 de ani) la centru și Natalie Anne Aspinall (Anglia, 32 de ani) la cealaltă margine. Brigada din care face parte și Petruța Iugulescu este singura din Europa ce va conduce partide în competiția feminină la Jocurile de la Nanjing. 
Cel mai recent, Petruța Iugulescu a fost delegată, alături de o brigadă condusă de Teodora Albon, la manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor feminine, Birmingham (Anglia) - Tyreso (Suedia) 0-0.
În competiția feminină de la Jocurile Olimpice de Tineret, în perioada 14-27 august 2014, se vor înfrunta 6 reprezentative: Namibia (Africa), China (Asia), Slovacia (Europa), Mexic (America de Nord), Noua Guinee (Oceania) și Venezuela (America de Sud), informează frf.ro.
De asemenea, poate ar mai trebui adăugat faptul că Petruţa Iugulescu a mai arbitrat la un turneu final mondial în Asia în urmă cu doi ani. este vorba de Cupa Mondială Feminin Juniori sub 20 ani, desfăşurată în august 2012 în Japonia, atunci când a arbitrat împreună cu Teodora Albon, asistentul Petruţa Iugulescu fiind delegată la acel turneu la partidele: Ghana - SUA 0-4, Mexic - Noua Zeelandă 4-0, în grupe, şi sfertul Japonia - Coreea de Sud 3-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu