sâmbătă, 31 mai 2014

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Caraimanul Buşteni 4-2

În această dimineaţă, FC Băneşti şi-a luat rămas bun de la proprii suporteri, disputând ultimul meci acasă din acest sezon. Echipa antrenată de Ion Burchi s-a impus mai clar decât o arată scorul final de 4-2, în faţa formaţiei Caraimanul Buşteni, prin golurile marcate de
Filote (2) Comnoiu şi Chivu.
FC Băneşti a aliniat următoarea formulă de start: Veselu - Burlacu, Bălănică, Cristache, Pană - Albu, Chivu, Budileanu, Filote - Comnoiu, Bica. Au mai jucat: Nichifor, Hromei, Matache, Lepădatu.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. burchi slabi anul asta rusine bani ati avut dar nu aveti cadavre

    RăspundețiȘtergere
  3. Urat ce se intampla la Banesti la momentul acesta. Jucători supărati, jucatori care cer legitimatiile, jucători care nu se mai prezinta la echipa, conducători care părăsesc echipa. Si totul din cauza unor jucători care sau lasat pacaliti de Mara. Stim cu totii ca pe unde trece Mara ramane pustiu. Ce este mai trist in cazul acesta este ca nu numai unii jucători sunt implicati ci si oficialitătile locale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stie Florea cel mai bine ce s-a intamplat si cu Burchi.Dar ce sa-i faci,foamea e mare,daca nu executau "directivele",Florea nu mai avea servici,iar Burchi echipa.Pacat de Aurica pentru ca el e singurul care se bate pentru jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai vorbiti aiurea ca nici un jucator nu a fost implicat nicaieri!!!!Au castigat pe meritul lor...nu mai acuzati aiurea

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai sa mori tu? Dece Aurica vrea sa plece?Nu stii sau nu vrei sa stii ce s-a intamplat la noi in vestiar la meciul cu Cornu.

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce nu spuneti nimic de Dinescu nici el nu a mai trecut pe la echipa dupa meciul cu cornu si nici nu cred ca o va mai face vreodata?

    RăspundețiȘtergere