sâmbătă, 24 mai 2014

Câmpineanul Cătălin Duţă, printre oficialii Marelui Premiu al României la Supermoto de la Arad, etapă a Cupei Mondiale

Week-end-ul trecut, la Arada a avut loc Marele Premiu al României la Supermoto, competiţia contând şi ca etapa a doua a Campionatului Mondial din acest an. Trebuie spus că o astfel de etapă a Campionatului Mondial de Supermoto nu a mai avut loc în România de 10 ani,
iar această ramură a motociclismului presupune ca 70% din circuit să aibă loc pe asflat (în cazul de faţă pe cartodromul din Arad), iar 30% pe un traseu de motocros, iar motocicletele sunt cele de la motocros, dar cu toţi de viteză.
Ei bine, la această etapă - la care au participat aproximativ 50 de sportivi, cei mai buni din lume în acest moment - a fost prezent şi un câmpinean. Este vorba de Cătălin Duţă, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Motociclism. Fiind printre puţinii care posedă licenţă a Federaţiei Internaţionale de Motociclism, Cătălin Duţă a făcut parte din Comisia de Contestaţii a acestei etape şi a participat la premierea mai multor categorii, după cum se poate vedea şi din imaginile de mai jos, câmpineanul fiind al treilea de la stânga spre dreapta, în apropierea podiumului.
Sursa foto: RoRace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu