luni, 26 mai 2014

Mâine, un nou meci decisiv pentru promovarea Fortunei

Mâine, marţi, 27 mai, de la ora 18.00, la Zagon, antepenultima etapă a play-off-ului Ligii a 3-a va opune formaţiile FC Zagon şi Fortuna Poiana Câmpina.
Gazdele vin după o remiză albă cu Atletic Bradu, în vreme ce jucătorii formaţiei antrenate de Florin Stăncioiu vin după victoria extrem de importantă în faţa principalei contracandidate la promovare, 2-0 cu Chindia Târgovişte, prin "dubla" lui Chipirliu.
În turul acestui play-off, pe 2 mai, pe stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina, Fortuna se impunea cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Chipirliu (foto - golul de atunci) şi de V. Munteanu.
Fortuna a încercat să pregătească forarte bine jocul de la Zagon. De altfel, M. Marin şi coehipierii săi se află de astăzi la Braşov, urmând ca în această seară, la ora jocului, să efectueze şi un antrenament pe un teren din oraşul de la poalele Tâmpei. Singurul absent din lot este atacantul Camara, care va efectua în aceste zile un test RMN pentru a se putea stabili exact gravitatea accidentării la genunchi, suferită în meciul de vineri.
De asemenea, reamintesc şi faptul că mâine, începând cu ora 17.45 voi transmite în format live-text această partidă.

2 comentarii:

  1. Zagon a facut 0-0 la Bradu etapa trecuta.....

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu spuneti de ce nu face deplasarea si " galeria ' fortunei ??? - raspuns: pt ca la meciul cu chindia au fost lesinati si nu le-a placut conducerii de ei . cum au cantat. dupa acel meci marele sef de " galerie " s-a dus cu miloaga sa ceara bani conducerii , dar a primit m--------.

    RăspundețiȘtergere