duminică, 9 noiembrie 2014

Aurelian Stamate, antrenorul Fortunei: "Dacă joci prost şi câştigi, e extraordinar!"

După victoria din Valea Domanului, 2-1 cu Metalul Reşiţa, în cadrul conferinţei de presă de la finalul partidei, antrenorul Fortunei Aurelian Stamate (foto) a declarat: "Important este că am câştigat, jucând nu atât de bine. Asta ne facem să sperăm că suntem pe drumul bun, pentru că şi dacă joci prost şi câştigi, e extraordinar! Înseamnă că băieţii au caracter şi au reuşit să câştige prin luptă şi au crezut foarte mult în ei. Dacă vă uitaţi pe autocar scrie Fortuna, dar să ştiţi că Fortuna ţine cu cei puternici. Ne-am clătinat noi puţin, dar important e că ne-am revenit din pumni!"
La rândul său, Daniel Opriţa acuza ghinionul şi faptul că echipa sa a jucat mai bine. Nu îl contrazicem, dar în tur, reşiţenii au meritat victoria?! D-aia-i frumos fotbalul!
Antohi a fost creditat cu golul victoriei
Faza din minutul 81, care a adus toate cele trei puncte în tolba Fortunei a fost destul de încâlcită, chiar printre cei prezenţi existând diferenţe de opinie privind marcatorul golului. Zsiga a şutat de la vreo 22 metri şi mingea deviată din capul unui jucător a prins o uşoară boltă şi a ajuns în plasa lui Zimmermann. Iniţial, s.a crezut că M. Stancu a fost autorul devierii. Antohi (foto) a revendicat şi el golul, în vreme ce unii dintre gazetarii reşiţeni au spus că mingea a fost deviată de un fundaş al gazdelor. Cum a fost cum n-a fost, cert este că în raportul de joc a fost înscris ca autor al golului Antohi.

4 comentarii:

  1. Important e ca Fortuna are +6 la 'adevar'. Cu meciuri relativ usoare acasa in retur, locul2 e un obiectiv realizabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe , se vor schimba multe la aceasta echipa , chiar f multe , inclusiv emblema clubului . gata nu mai spun nimic surprize criss

    RăspundețiȘtergere
  3. fotbalul se joaca pe goluri! la sfarsit se trage linie si nu conteaza ratarile, fazele de poarta, barile etc. felicitari echipei!

    RăspundețiȘtergere
  4. păi la noi, atunci intervin schimbările când ceva merge bine! Aș vrea ca starea problemelor să rămâna așa, adică o echipă frumoasă, cu niște băieți fără nume și cu niște antrenori modești și serioși. dincolo de ceea ce este la vedere, patronul este un tip modern care asigură stabilitatea și seriozitatea în sânul clubului. Sper să nu intervină mintoșii pentru diverse schimbări să vadă de ce merge bine echipa!!

    RăspundețiȘtergere