duminică, 9 noiembrie 2014

"Super...lică". Voinţa Ciorani - Vulturii Proviţa de Sus 1-0

Chiar dacă ocupă doar locul 12, echipa Vulturii Proviţa de Sus putea da lovitura pe terenul uneia dintre formaţiile cu pretenţii de promovare, Voinţa Ciorani. Elevii lui Marian Ursu au jucat bine, curajos, în ciuda celor 4-5 absenţe din formula de bază şi ar fi putut da lovitura la una dintre ocaziile clare avute, inclusiv o bară.
Dar, aşa cum se întâmplă adesea în fotbal, a fost nevoie de o greşeală în defensiva proviţenilor, gazdele au speculat-o prompt şi şi-au asigurat victoria. "Cred că meritam un punct", spunea cu amărăciunea omului care a trecut pe lângă un rezultat mare, antrenorul proviţenilor, Marian Ursu.
Vulturii Proviţa de Sus a aliniat următoarea formulă de echipă: Miu - Bobeică, Bărbulescu, Stoica, Tudor - Nicola, Ene, Duricu, Dobre - Pascu, C. Necula. Au mai jucat: Butufei, I. Necula şi Ciobanu.

Un comentariu:

  1. O echipa urmarita de ghinion in primul rand dar si lipsa concentrarii in momentele cheie ale jocului.In rest cred ca e o echipa destul de buna pentru acest nivel ce are in componenta cativa jucatori tineri care arata ca exista speranta ca nivelul echipei sa creasca.

    RăspundețiȘtergere