duminică, 9 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". Progresul Drăgăneşti - FC Băneşti 2-0

"Dacă spun cuiva că am controlat 80% din acest meci, dar am luat bătaie cu 2-0, nu mă crede nimeni", spunea cu năduf antrenorul oaspeţilor, Ion Burchi (foto), la finalul partidei. Şi, într-adevăr, băneştenii au dominat în unele momente chiar cu autoritate partida de la Drăgăneşti, dar a fost de ajuns o greşeală de marcaj la o lovitură de la colţ pentru ca jucătorii formaţiei gazdă să deschidă scorul prin Mărgărit la singura lor fază de poartă din prima repriză. Mai mult, ultimele 30 de minute băneştenii au jucat în superioritate numerică, după ce arbitrul Vulpe l-a eliminat pe un jucător al gazdelor. Dar, în vreme ce băneştenii dominau, în al doilea minut de prelungire, pe contraatac, gazdele au înscris un al doilea gol, prin Oprea, stabilind un rezultat mincinos.
Ion Burchi a trimis în teren pentru FC Băneşti pe: A. Bica - Albu, Badea, G. Radu, Grigoraş - Burloiu, Dobrinoiu, Budileanu, Roşu - Vane, Negreanu. Au mai jucat: Nichifor, Hromei, Burlacu,

8 comentarii:

  1. numai fotbalisti si la echipa asta din banesti...plini de vedetism si aere! o sa ajunga mai rau ca gazaru surani sau conpet!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mincinos este doar comentariul despre aspectul jocului.Cum sa iei punct fara ocazii de gol,fara sut pe poarta? Gazdele au mai avut o mare ocazie de gol,ratare din 3m fata in fata cu portarul.Dar dominarea 80% intrece orice inchipuire,la un meci in echilibru din punctul de vedere al posesiei,oare asta ar fi o scuza pentru d-l Burchi?Cu doi fundasi centrali care au "barbierit"multe mingi,mai ales Radu,e chiar bun rezultatul pt. ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. esti penibil ba burchi.la ce meci te-ai uitat?nu ati avut o ocazie tot meciu...

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.telegrama.ro/sport/item/35802-capitanul-si-oprea-progresul-draganesti-afc-banesti-urleta-2-0-1-0 ,sa vada lumea si o parere neutra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu se autoscuza cine sa-l mai scuze si pe marele Burchi Interes personal doar ia bani nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Burchi-Daca spui cuiva ca echipa ta nu a jucat mai nimic ofensiv la Draganesti si ca atacantii tai au fost "praf" ,o sa te creada cu siguranta lumea!

    RăspundețiȘtergere