duminică, 9 noiembrie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CS Cornu 3-2

Meci de mare ambiţie şi de mare angajament în această dimineaţă la Breaza, acolo unde s-au întâlnit Tricolorul Breaza şi CS Cornu. Chiar dacă înaintea acestei etape diferenţa dintre cele două echipe era de 16 puncte şi 9 locuri în clasament, pe teren lucrurile au stat mult diferit. Cornenii au fost cei care au început mai bine partida reuşind să conducă în minutul 36 cu scorul de 2-0, după reuşitele lui Olaru şi Florişteanu. Părea neverosimil, dar era pe deplin meritat.
În ultimul minut al primei reprize, Marius Vişan (foto) a înscris dintr-o lovitură liberă de la 22 metri, readucând speranţele în tabăra brezenilor. Repriza secundă a început prost pentru oaspeţi, Pârvan fiind eliminat de arbitrul Doralin Bârziloiu pentru două "galbene", iar brezenii au început să se impună, marcând de două ori, prin acelaşi Vişan, în minutele 65 şi 84. În plus, gazdele au ratat mult, foarte mult, au avut inclusiv trei bare, dar au prins şi un portar advers - tânărul Datcu, de numai 19 ani - în zi excelentă, în ciuda celor trei goluri încasate.
Iată şi echipele aliniate:
Tricolorul Breaza: D. Constanttin - Cârciu, Soreanu, Voinea, Basma - Cojocaru, Duricu, Bunea, Vintilă - Şovăială, Vişan. Au mai jucat: Coman, Urdea, Ţigănuş. Antrenor: Marius Vişan.
CS Cornu: Datcu - Iacob, Mustafa, Pârvan, Stoica - Dinicu, Hornea - Grigore, Irimescu, Olariu - Florişteanu. Au mai jucat: Constantinescu, Neagu, Drăgan. Antrenor: Mihai Dinu.
La finalul partidei, antrenorul cornenilor, Mihai Dinu, a declarat: "Am avut partida în mână şi am dominat clar prima repriză. După pauză a venit eliminarea celui mai bun jucător al nostru, Pârvan, iar din acel moment lipsa noastră de experienţă, inferioritatea numerică şi ambiţia gazdelor au făcut diferenţa. Noi avem o echipă foarte tânără, resimţind lipsa de experienţă. Felicit echipa gazdă şi pe antrenorul Marius Vişan!"

10 comentarii:

  1. Exact cum se spunea saptamana trecuta: a batut cornu la breaza :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu intra niciun cornean sa se mai umfle dupa meciul de ieri????? Vai de mama voastra.ati fost ca bateriile alea 777 care se consuma imediat...... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. da anonim ne ai rupt cu gluma ta :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la fel si pe la fotbal. Repriza a doua ati fost si voi pe teren?

    RăspundețiȘtergere
  6. ho ba nebunilor , a prelungit arbitru prima repriza , poate poate sa dati un gol sa va bage in meci,n-am mai pomenit asa ceva sa se prelungeasca prima repriza cu 3 min. fara sa se intample nimic, repr 2 , min 50' rosu , ce mai vreti ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar ai aparut? nu-ti ajunge ca in repriza a doua v-am facut tiki-taka? plus ca jucatorul vostru care a luat rosu trebuia sa ia din prima repriza cand l-a imbratisat pe Visan mai-mai sa-l ia acasa?
      PS: tabela prietene, lasa-ma cu arbitrajele tale. am prins si noi arbitraje rele in deplasare. la halul in care ati jucat repriza a doua ma mir ca nu ti-e rusine sa mai comentezi pe aici, daca ne intrau si barele + celelalte ocazii poate va mai rotunjeam si voua golaverajul. lasa ca nu-i timpul pierdut, vine el returul ;)

      Ștergere
    2. si ce se intampla 'nebunule' daca ramaneau 11 la 11? o bubuiati mai bine? ce-i drept, prima repriza ati jucat ceva fotbal si nu o sa picati, dar a doua v-am rupt izmenele de pe voi, puteati sa fiti si 18 la 11.

      Ștergere
  7. Breaza 29 puncte- locul 4 , cornu 10 puncte-locul............15. :)))) BBTO

    RăspundețiȘtergere