vineri, 14 noiembrie 2014

Liga a 2-a. Fortuna Poiana Câmpina - FC Bihor. Avancronică

Mâine, de la ora 11.00, Fortuna va întâlni pe teren propriu formaţia FC Bihor, în cadrul primului meci din retur în faţa propriilor suporteri. Elevii lui Aurelian Stamate vin după două victorii extrem de importantă în deplasare, la acelaşi scor, 2-1, la Rm. Vâlcea şi la Reşiţa, pe terenuri unde nu se câştigă deloc uşor. Starea de spirit în rândul jucătorilor Fortunei este una bună, iar din punct de vedere al lotului, antrenorul Stamate nu se va putea baza pe Dobrosavlevici, eliminat etapa trecut, la Reşiţa, iar Cioinac este incert, dar va putea fi folosit Buhuşi, care a reintrat în programul normal de pregătire, după recuperarea în urma accidentării din meciul cu Poli Timişoara. De asemenea, gazdele aşteaptă cu interes partida de mâine dimineaţă şi pentru lansarea oficială a noului imn al echipei.
De partea cealaltă, bihorenii conduşi de Călin Cheregi vin cu optimism la Poiana Câmpina, chiar dacă ocupă penultima poziţie a clasamentului cu numai 7 puncte. Singura indisponibilitate în lotul oaspeţilor pentru partida de mâine este Dorin Mihuţ, care ispăşeşte o suspendarea după eliminarea din meciul cu FC Caransebeş.
În tur, la Oradea, Fortuna s-a impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Honciu, Minciună şi Zsiga, Antohi trecându-şi în cont o bară, în vreme ce orădenii au înscris prin R. Lukacs, din penalty, după ce portarul Fortunei Iustin Popescu apărase o altă lovitură de pedeapsă a acesluiaşi jucător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu