miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. AFC Brebu - Progresul Drăgăneşti. "Nu avem prima şansă", crede Robert Banu, antrenorul brebenilor

Sâmbătă, 18 aprilie, ora 17.00
"Liga lu' Lică"
Brebu: AFC Brebu - Progresul Drăgăneşti
AFC Brebu nu este încă scăpată complet de grijile retrogradării. Orice pas greşit, mai ales pe teren propriu, o poate readuce în zona "fierbinte" a clasamentului. AFC Brebu ocupă locul 12, cu 20 puncte, la numai 3 locuri de Progresul Drăgăneşti, care se află pe locul 9, dar la 14 puncte, oaspeţii de sâmbătă ai arenei din Brebu având 34 de puncte.
În ediţia trecută de campionat, la Drăgăneşti gazdele s-au impus cu 2-0, în tur, pentru ca în retur, la Brebu, tot gazdele să se impună cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Fl. Toader, jucător ajuns acum la Fortuna II Poiana Câmpina. De asemenea, în tur, Progresul s-a impus la Drăgăneşti cu 1-0, prin golul reuşit de Mărgărit, în minutul 66, astfel că păstrarea tradiţiei ar însemna ca formaţia gazdă să se impună şi sâmbătă.
Cu toate acestea, antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Banu, nu crede că formaţia sa are prima şansă: "Pentru meciul de sâmbătă avem tot lotul valid, dar vom vedea dacă vom putea alinia cea mai bună garnitură pentru că este posibil ca unul sau mai mulţi jucători să se nu poate învoi de la locurile lor de muncă. Consider că meciul cu Progresul Drăgăneşti este un joc greu. Nu avem prima şansă, dar vom încerca o victorie, care ne-ar fi atât de necesară şi sper ca împreună cu publicul să ne putem bucura la finalul partidei de cele trei puncte puse în joc. De asemenea, ţin să menţionez că îmi doresc un arbitraj asemenea celui pe care l-am avut în etapa precedentă la Tg. Vechi, atunci când Robert Stanciu nu a cedat presiunilor şi a arbitrat foarte curajos. În condiţiile în care s-a disputat acel joc, chiar am apreciat manira de arbitraj şi mi-aş dori să avem la toate meciurile asemenea arbitraje".
În etapa trecută a campionatului, AFC Brebu a pierdut cu 3-2 în deplasare în faţa formaţiei Prahova Tg. vechi, golurile brebenilor fiind marcate de Hromei şi Covaci, în vreme ce Progresul Drăgăneşti şi-a fructificat avantajul terenului propriu, învingând cu 2-1, pe Teleajen Văleni.

Un comentariu: