miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. Găzarul Surani - Tricolorul Breaza. "Tricolorii" lui Vişan vor revanşa

Duminică, 19 aprilie, ora 11.00
"Liga lu' Lică"
Bălţeşti: Găzarul Surani - Tricolorul Breaza
"Tricolorii" lui Marius Vişan au de luat o revanşa după ce în tur, în mod cu totul surprinzător pentru toată lumea, "găzarii" s-au impus la Breaza cu 2-1, la capătul unui meci în care brezenii au ratat cât pentru tot campionatul. În tur, golurile au fost marcate de Soreanu - pentru brezeni, Goia şi Predeleanu - pentru Găzarul.
Interesant este că de la acel meci, echipa din Surani a mai adunat doar 5 puncte, dintre care 3 în victoria din acest retur, 2-1, cu Unirea Cocorăştii Colţ.
În ediţia trecută de campionat, cele două formaţii nu s-au întâlnit, gazdele de duminică fiind o formaţie promovată la începutul acestui sezon în "Liga lu' Lică".
Etapa precedentă, brezenii nu au jucat, în vreme ce formaţia din Surani a pierdut clar, 1-4, jocul de pe teren propriu cu FC Băneşti.
Înaintea jocului de duminică, Găzarul Surani ocupă locul 15, cu puncte, în vreme ce Tricolorul Breaza se află pe locul 8, cu 37 puncte.

2 comentarii:

  1. ii bate surani 700%...prietenii stiu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar a aparut cine stie ce frustrat care mai are putin si moare la postarile despre noi :))) 700% iti garantam ca o sa dam tot ce e posibil sa batem, ca sa intelegi si tu odata pt. totdeauna ca ai treaba si te retinem. Cius!

      Ștergere