miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. AS Tufeni - Intersport Filipeştii de Târg. Al treilea derby pentru lider

Duminică, 19 aprilie, ora 11.00
"Super...lică"
Tufeni: AS Tufeni - Intersport Filipeştii de Târg
Liderul din "Super...lică", AS Tufeni, va susţine duminică cel de-al treilea derby în numai 4 etape, după ce cu trei etape în urmă a învins la Ciorani, pe Voinţa, cu 3-2, dar etapa trecută s-a înclinat la Urlaţi, acolo unde a pierdut la limita, 1-2. Între aceste două meciuri, s-a intercalat victoria zdrobitoare, cu 10-0, pe teren propriu, în faţa unei formaţii care în sezonul trecut a cochetat cu promovarea, cetatea Coada Izvor.
Cele două echipe nu s-au întâlnit în sezonul trecut, atunci când situaţia echipei Intersport Filipeşti de Târg a fost atât de bizară (fuziuni, asocieri, schimbări de denumiri, promovări) încât nici însuşi "Don Lică" nu ar putea-o explica...
În momentul de faţă, AS Tufeni ocupa detaşat primul loc din "Super...lică", având 51 puncte,
în vreme ce oaspeţii de duminică ai liderului ocupă locul al 5-lea, cu 35 puncte. Practic, având în vedere diferenţa dintre ocupantele primelor două locuri, care acum este 11 puncte, şi faptul că acesta este ultimul meci mai greu al tufenarilor, o victorie ar fi echivalentă cu promovarea aproape matematică.
În tur, Intersport a administrat prima înfrângere a actualului lider din această ediţie de campionat, la capătul unui meci cu 8 goluri, tufenarii fiind învinşi cu 5-3.
Din păcate, pentru echipa antrenată de Robert Stoica, acest meci vine într-un moment în care lista jucătorilor incerţi este destul de lungă. Astfel, pe lângă Ariciu, accidentat de mai multă vreme, dar şi Ştefan şi Fomenco, indisponibili încă după meciul de la Ciorani, prezenţa altor câtorva jucători este sub semnul întrebării, în primul rând din cauza locurilor de muncă ale respectivilor jucători. Cu toate acestea, preşedintele clubului, Giani Chiotoroiu, este încrezător în victoria formaţiei sale: "Avem destul de mulţi indisponibli, iar din păcate lista s-ar mai putea completa cu jucători care nu pot pleca de la locurile lor de muncă. Indiferent, însă, de ce jucători vor absenta, AS Tufeni va juca la victorie şi sperăm să le oferim suporterilor care vor veni în număr cât mai mare la stadion o victorie care să ne apropie şi mai mult de obiectivul mare al acestei echipe mici - promovarea!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu